Please choose Language or Country
or
Familie op de Wurzeralm in Oberösterreich © Oberösterreich Tourismus / Erber

Berghuttendorpen in Oberösterreich

Bergweidedorp Feuerkogel
Het autovrije berghuttendorp ligt op een hoogplateau boven de Traunsee en is uitstekend geschikt voor een gezinsvakantie met kinderen. Vanaf de Hüttenbankerl heb je een mooi uitzicht op de Traunsee, op Gmunden en zelfs tot aan Linz. Het laatste deel van de reis gaat met de Feuerkogel-kabelbaan. Je bagage wordt daarna van het bergstation naar je eigen hut getransporteerd. Complete keuken, 13 hutten (150m²) voor maximaal 12 personen met sauna, televisie, Zweedse houtkachel, telefoon, 3 douches, 3 toiletten, vijf bergrestaurants in de buurt, wandeltochten met gids, kinderprogramma’s. (1590 meter)
www.familiendorf-feuerkogel.at

Berghuttendorp Baumschlagerberg
Vier houten berghutten voor maximaal 8 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, complete keuken, tegelkachel, balkon, terras, ontbijt en halfpension in het bergrestaurant mogelijk. (1020 meter)
www.baumschlagerberg.at

Luxe chalets in Schöneben in het Böhmerwald
De elf luxe berghutten die werden gebouwd rondom een zwemmeer in het Böhmerwald. 

Meer informatie

Tips bij reserveren

Via onze vakantie service kan je brochures van Oostenrijkse plaatsen of regio's aanvragen. Gewenste accommodatie al gevonden? Boeken kan via de plaatselijke toeristische dienst, rechtstreeks bij de accommodatie of online. 

Maak voor reserveren een prijsafspraak en vraag om een reserveringsbevestiging. 

Bij het inchecken in je accommodatie ontvang je een gastenkaart. Met deze kaart krijg je meestal korting bij o.a. zwembaden, kabelbanen etc.

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.