Please choose Language or Country
or
Door het bloeiende park, over glooiende heuvels en naar zalige uitkijkpunten loopt vanuit Bad Gleichenberg naar Trautmannsdorf een romantische wandelweg speciaal voor koppels.
In een achtvormige lus komen de wandelaars in totaal voorbij twaalf stops, waar de partners kunnen praten over hun relatie.
De "betovering van het begin" herinnert aan de geluksgevoelens in een prille relatie, „wat ik aan jou leuk vind" spoort de bezoekers aan om uit te drukken wat de partners voor elkaar betekenen. Ook of de "relatie in balans" is, kan je aan één van de stops nagaan, terwijl je op de "brug van ik naar jou" de lieve kantjes van elkaar bewust wordt. Samen de zoete vruchten smullen in de "snoeptuin", door de fluistertuit aandachtig naar elkaar luisteren, langzaam bij elkaar komen in het labyrint - de "Herzspur" biedt koppels de mogelijkheid tijd te nemen voor elkaar en geeft relaties weer een boost. Onderweg kan je in het wijnmakerij „Buschenschank Leitgeb“ de batterijen opladen met de „Herzspurjause“.
De weg is ongeveer 8,2 kilometer lang en duurt 2,5 tot 3 uur.

Wandelweg Herzspur
Informatie over het hoogteprofiel, de route, gps enz.
Bad Gleichenberg Tourismus

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.