Please choose Language or Country
or
Vans Penken Park in Mayrhofen © Tourismusverband Mayrhofen

Boarden in het Vans Penken Park

Een van de grootste snowparken van Europa ligt in Tirol: voor het Vans Penken Park werd een complete piste in het skigebied Mayrhofen omgetoverd tot een gigantisch Snowpark met "Chillarea".
Met allerlei voorzieningen die de harten van menigeen boarder en freestyler sneller doen kloppen, vier aparte afdalingen en een halfpipe, is Mayrhofen het trefpunt van de internationale freestyle-scene.

Als beginner ben je ook van harte welkom in het Vans Penken Park, waar ook een speciaal Kids-Park opgezet is. Op het hindernisparcours met zeven hindernissen kun je je eerste ervaringen opdoen.

Wil je nog eens terug zien hoe geweldig die ene sprong of afdaling was? Als herinnering biedt Mayrhofen op dinsdag en zaterdag een fotoservice aan: een professionele fotograaf legt al je sprongen, kicks, rails en boxen voor je vast. De opnames kun je dan op de website van de Mayrhofner Bergbahnen terugvinden.

Het Vans Penken Park wordt ieder jaar opnieuw door de community-site snow-parks.com tot een van de beste funparken in Europa verkozen.

Mayrhofner Bergbahnen
marketing@mayrhofner-bergbahnen.com
www.mayrhofner-bergbahnen.com

videos

Meer informatie

Interactieve kaart OostenrijkOntdek  vakantieland Oostenrijk met de interactieve kaart! Hier vind je wandel- en fietsroutes, foto’s, accommodaties, vakantietips en heel veel meer.

Noodnummers in Oostenrijk

EU-noodnummer: 112
Brandweer: 122
Politie: 133
Reddingsdienst/noodarts: 144
Artsencentrale: 141
Bergredding: 140
ÖAMTC hulpdienst: 120
ARBÖ hulpdienst: 123

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.