Please choose Language or Country
or
Gargellen in Montafon, Vorarlberg © Tourismusverband Gargellen

Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Het hoogstgelegen dorp van Montafon biedt met zijn kleine, fijne skigebied een veelvoud aan mogelijkheden tot skiën en winterwandelen.
Gargellen is op meer dan 1.400 meter het hoogstgelegen dorp van Montafon. Hoewel het midden in het hooggebergte ligt tussen  Rätikon en Silvretta, heeft het landschap zachte hellingen.
 

Dat is dan ook precies de sterkte van Gargellen: de ligging aan het einde van het zonnige hoogdal maakt het hoogtekuuroord immuun voor transitverkeer en toeristengerommel. Het dorp is langzaam gegroeid en slaagde erin zijn traditie en authenticiteit te bewaren 300 jaar oude gebouwen tekenen het dorpsbeeld.

In Gargellen is ondanks de afgelegen ligging alles voorhanden voor een skivakantie, alleen een beetje kleiner en rustiger. Het Wintersportdorp aan de Schafberg biedt skiërs, variantenskiërs en winterwandelaars een veelvoud aan mogelijkheden. Door zijn hoogte tot 2.300 m biedt het skigebied sneeuwzekerheid en uitstekende wintersportcondities.

Gargellen Tourismus

Videos: Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Infoboxen: Vorarlberg: Bergidylle met Jugendstilflair

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Noodnummers in Oostenrijk

EU-noodnummer: 112
Brandweer: 122
Politie: 133
Reddingsdienst/noodarts: 144
Artsencentrale: 141
Bergredding: 140
ÖAMTC hulpdienst: 120
ARBÖ hulpdienst: 123

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.