Please choose Language or Country
or
Het langste skiseizoen van het hele land en ook nog eens perfect onderhouden pistes en goede sneeuw. Dat is de realiteit op de enige gletsjer in Karinthië.

De 3.122 meter hoge „Mölli“ is het enige gletsjerskigebied in Karinthië, en door  de natuurlijke sneeuw van de gletsjer en extra sneeuwkannonnen is het gebied absoluut sneeuwzeker.

Skiplezier het hele jaar door, de modernste transportmiddelen en brede poedersneeuwafdalingen maken de skibelevenis compleet. Gletsjerfans ontspannen op het zonneterras van het geliefde bergrestaurant Eissee – fantastisch panorama inclusief.

Van midden april tot midden oktober is de berg- en dalrit tot aan het bergrestaurant (zonder sportuitrusting) met de „Kärnten Card“ gratis.

'Ski-Hit' voor families:

Voor kinderen en tieners van 6-18 jaar is er een korting van 50 %. Vanaf het derde kind (6-18 Jahre) gaan alle volgende kinderen gratis met de lift.

De Mölltaler gletsjer is officieel trainingsgebied van de Oostenrijkse en Duitse skiverenigingen.


Mölltaler Gletscherbahnen
Flattach

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.