Please choose Language or Country
or
In het hart van Oostenrijk, gemakkelijk te bereiken, ligt het enige gletsjerskigebied van het SalzburgerLand: de Kitzsteinhorn bij Zell am See-Kaprun. 18 moderne liften tot ver boven de 3.000 m staan garant voor sneeuwzekere skipret.
Al in de herfst en tot ver in de zomer kun je hier grote en zonnige gletsjerafdalingen bedwingen. Skiërs vinden hier pistes voor alle niveaus, van vlak en gemoedelijk tot en met meer uitdagende afdalingen naar de Sonnenkar of Langwiedboden.
Op zoek naar nog meer avontuur? Dan moet je op de permanente wedstrijdafdaling, de natuurlijke pipes in de buurt van Langwied of de vijf aangeduide Freeride routes. Boarders en freeskiërs tonen hun tricks in de Kitzsteinhorn Snowparks en op de reusachtige Superpipe.

De Kitzsteinhorn is niet alleen de hoogste skiberg van het SalzburgerLand, je hebt hier ook een geweldig uitzicht vanaf het hoogste punt - vanop de panoramaterrassen aan het bergstation zijn de drieduizenders binnen handbereik. In het bergstation op 3.029 m vind je de "Gipfelwelt 3000". Het lijkt alsof je op de top van de wereld staat!

Kitzsteinhorn
Zell am See - Kaprun

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.