Please choose Language or Country
or

Skiën na zonsondergang

Het is een bijzonder gevoel om onder de sterrenhemel een piste af te dalen. In skigebieden met floodlight is het mogelijk!

Skiën na zonsondergang

winter in lech © Peter Mathis winter in lech © Peter Mathis

Nachtskiën in Vorarlberg

Vorarlberg kent heel wat uitstekende skioorden om aan avondskiën te doen. Denk maar aan het Kleinwassertal, het Bregenzerwald, ... Zowel gevorderde skiërs als gezinnen met kinderen kunnen in Vorarlberg naar hartenlust skiën wanneer de avond valt.
Verlichte pistes in Vorarlberg
Kitzbüheler Abendstimmung im Winter © TVB Kitzbühl / Markus Mitterer Kitzbüheler Abendstimmung im Winter © TVB Kitzbühl / Markus Mitterer

Nachtskiën in Tirol

Voor wie de dag niet lang genoeg is, kan in Tirol ook 's avonds de skipiste op. Er is een brede waaier aan mogelijkheden. Zo kan 's avonds geskied worden in St. Johann in Tirol, Kühtai, Imst, Kitzbühel-Kirchberg, ... Kortom, avondskiën wordt in Tirol een hele belevenis.
Verlichte pistes in Tirol
Gondeln im verschneiten Saalbach Hinterglemm © Österreich Werbung / Weinhaeupl W. Gondeln im verschneiten Saalbach Hinterglemm © Österreich Werbung / Weinhaeupl W.

Nachtskiën in het SalzburgerLand

In het SalzburgerLand zijn heel wat skipisten te vinden waar naar hartenlust geskied kan worden na zonsondergang. In Bad Gastein, Flachau, Koppl, ... is veel skiplezier te beleven. Elke piste biedt voor ieder wat wils.
Verlichte pistes in het SalzburgerLand
Avondskiën in Natuurarena Karinthië © Oswin Eder Avondskiën in Natuurarena Karinthië © Oswin Eder

Nachtskiën in Karinthië

Avondskiën is een onweerstaanbare activiteit voor alle 'nachtvlinders'. De floodlightlampen verlichten de skipistes zodat skiërs ook 's avonds kunnen genieten van de sneeuw. Dit kan oa. in Katschberg, Nassfeld, Innerkrems, ...
Verlichte pistes in Karinthië
Semmering Zauberberg-Talstation © Semmering / Foto Franz Zwickl Semmering Zauberberg-Talstation © Semmering / Foto Franz Zwickl

Nachtskiën in Steiermark

Onder uitstekende verlichting kan in het Bundesland Steiermark ook 's avonds geskied worden. Dit kan in de skigebieden Hebalm, Hochwurzen en Semmering Hirschenkogel. Bovendien behoort een avondlijke rodeltocht ook tot de mogelijheden!
Verlichte pistes in de Steiermark
Semmering Zauberberg-Talstation © Semmering / Foto Franz Zwickl Semmering Zauberberg-Talstation © Semmering / Foto Franz Zwickl

Nachtskiën in Niederösterreich

Floodlightlampen verlichten de vele skipistes van Niederösterreich, zodat er ook 's avonds geskied kan worden. De zon komt hier met andere woorden weer op wanneer de avond valt.
Verlichte pistes in Niederösterreich
Nachtpiste in Kirchschlag / Oberösterreich © Skilifte Kirchschlag Nachtpiste in Kirchschlag / Oberösterreich © Skilifte Kirchschlag

Nachtskiën in Oberösterreich

Op de geprepareerde skipistes van Oberösterreich kan ook 's avonds geskied worden. De pistes worden uitstekend verlicht, waardoor ook in het donker genoten kan worden van een onvergetelijk skiavontuur.
Verlichte pistes in Oberösterreich

Geen zoekresultaten gevonden!

Meer informatie

Interactieve kaart OostenrijkOntdek  vakantieland Oostenrijk met de interactieve kaart! Hier vind je wandel- en fietsroutes, foto’s, accommodaties, vakantietips en heel veel meer.

Noodnummers in Oostenrijk

EU-noodnummer: 112
Brandweer: 122
Politie: 133
Reddingsdienst/noodarts: 144
Artsencentrale: 141
Bergredding: 140
ÖAMTC hulpdienst: 120
ARBÖ hulpdienst: 123

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.