Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

FamilySelectHotels

De FamilySelectHotels bieden voor gezinnen met kinderen een op maat gemaakte vakantie van eersteklasse kwaliteit en kindvriendelijek uitrusting.

 © FamilySelectHotels
Gezinnen met kinderen - of de ouders, grootouders, samengestelde gezinnen metkinderen of singles met kind - zijn in de FamilySelect partnerhotels helemaal op hun plaats, want het hoogwaardige aanbod staat in het teken van de behoeften van gezinnen met kinderen. full service, 7 dagen op 7 kinderopvang, kindvriendelijke kamers en restaurants, ...  Dit alles garandeert heel wat vakantieplezier voor kinderen en ontspanning voor volwassenen. Via een eigen FamilySelectHotels beoordelingssysteem (drie, vier of vijf "Willi Wiesels") kan je op het eerste zicht snel zien wat elk Partnerhotel te bieden heeft.

Alle FamilySelectHotels beschikken over een breed aanbod aan speelmogelijkheden voor kinderen. De speelplaatsen, met speelgoed auto's, springkastelen, klimrekken en nog veel meer, zijn speciaal voor kinderen ontworpen en bevinden zich op een veilige afstand van het verkeer. Ook de kamers en restaurants voldoen ruimschoots aan de behoeften van kinderen en baby's: babyfoons, kinderbedjes, kindveilige elektrische apparatuur en stopcontacten en kindertoiletbril zijn standaarduitrusting.

Kontakt:
FamilySelectHotels
Seeblickstraße 49a
9580 Villach/Drobollach
Tel: +43(0)4254/4411/112
Fax: +43(0)4254/4555
info@familyselecthotels.com
www.familyselecthotels.com