Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Voordeelkaarten in Niederösterreich

Met de Niederösterreich-CARD kun je in een jaar meer dan 300 attracties in en rond Niederösterreich gratis bezoeken.

Toren in Carnuntum, Niederösterreich

Niederösterreich-CARD

Deze kaart bevat circa 315 recreatieve attracties, waaronder de topbestemmingen Stift Melk, de Raxkabelbaan of Schallaburg. Maar ook de tentoonstelling „Brot und Wein“ in Asparn an der Zaya en in Poysdorf en niewe attracties als de ‘Zayataler Schienentaxi’, een taxi die op rails rijdt, het zonne-energie-attractiepark in Großschönau, de Donau-krachtcentrale in Persenbeug, het klimcentrum Klosterneuburg, de golfclub Herrensee in Litschau en ook kunst en cultuur in allerlei andere musea, kastelen en kloosters in de hele deelstaat zijn met de kaart te bezichtigen.

Maar de Niederösterreich-CARD is ook het gratis toegangsbewijs tot uitgekozen uitstapjes in de naburige deelstaten. Zo kan je met de CARD een rondje draaien in het Weense reuzenrad, in Kasteel Schönbrunn de Wagenburg bezichtigen, een tour door Kasteel Esterhazy in Eisenstadt (Burgenland) maken of het Weense RAPIDEUM, het museum van de Rapidvoetbalploeg bezoeken. Bovendien zijn de reptielenzoo in Forchtenstein (Burgenland) en de stoet Piber met de CARD „all inclusive“.

De Niederösterreich-CARD is bij veel deelnemende bezienswaardigheden, in Raiffeisen-bankfilialen in Wenen en Niederösterreich, in de Neder-oostenrijkse ARBÖ observatiecentra, onder de info-hotline 01/535 05 05 of op internet verkrijgbaar. 

Meer informatie over de CARD en de bezienswaardigheden:
Niederösterreich-CARD