Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Vorarlberg: Pfänderbahn

Een van de meest overtuigende argumenten voor een bezoek aan de Pfänder is het uitzicht over de hele Bodensee, 240 bergtoppen in de omgeving en het groene heuvelachtige landschap van het Bregenzerwald.

 © Pfänderbahn AG; Ottmar Heidegger

Vanaf de Pfänder geniet je van de mooiste uitzichten: tijdens de rit met de Pfänderbahn, tijdens een heerlijke lunch in restaurant berghaus Pfänder, tijdens de wildobservatie in het Alpenwildpark of tijdens een panoramawandeling richting de top.

Vanuit Bregenz stap je direct op de dagelijks geopende moderne Pfänder-Panoramaseilbahn. Al tijdens de rit geniet je van een grandioos uitzicht.
Eenmaal op de Pfänder aangekomen, heb je 360° zicht op de Bodensee en de omliggende bergen. Wat je niet mag missen is een bezoek aan de roofvogelshow in de Adlerwarte. Die bevindt zich langs de rondwandeling in het Alpenwildpark. Van begin mei tot begin oktober, om 11.00 en om 14.30 uur, tonen adelaars, valken, oehoes en gieren dagelijks hun vliegkunsten en ervaar je meer over hun leefgewoonten.
Vanaf 4 mei t/m 22 september 2013 kun je in restaurant Berghaus Pfänder onder het genot van een lekker glas wijn genieten van heerlijke gerechten en huisgemaakte taarten.

Meer informatie:
Pfänderbahn AG
Steinbruchgasse 4
6900 Bregenz
Tel.: +43 (0) 5574/42160-0
Fax: +43 (0) 5574/42160-4
office@pfaenderbahn.at
www.pfaenderbahn.at