Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Alpine Palace, Saalbach-Hinterglemm
Bijzondere tips van de redactie

Regionale luxe in het Salzburgse wintersportgebied Hinterglemm: In het Alpine Palace wachten een inspirerende water- en wellnesslandschap, culinaire geluksmomenten, stijlvolle kamers en een gastvrijheid die betovert.

 © Alpine Palace

Als Saalbach-Hinterglemm voor winters skiplezier en de Oostenrijkse levensvreugde staat, dan past het „Alpine Palace“ perfect in dit beeld. Het vijfsterrenhotel in het centrum van Hinterglemm inspireert echt tot gelukkigheid. Zeker als je in de weelderig versierde lobby wordt betoverd door de hartelijke gastvrijheid en de Salzburgse charme.  Op de een of andere manier voel je je hier een familielid: de gastheren kunnen de wensen van het gezicht van hun gasten aflezen - zonder opdringerig te zijn. 

In de stijlvol ingerichte kamers voel je je zoals thuis, met regionale luxe, maar ook met een huiselijke, ontspannen sfeer. Of als je in het nieuwe water- en wellnesslandschap duikt, met zalig uitzicht op de bergwereld en intensieve ontspanning ervaart. Ook culinair vervult het Alpine Palace alle wensen, met zijn haute cuisine: Op de menukaart staan uitgelezen streekspecialiteiten maar ook verfijnde internationale creaties. Genot wordt hier beleefd, of beter gezegd: Genot wordt ongedwongen gevierd. Aan de uitnodigende hotelbar kan je een actieve dag genietend beëindigen.

www.hotel-alpine-palace.com