Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Landhotel voor genieters: "Die Forelle", Weissensee
Bijzondere tips van de redactie

In restaurant "Die Forelle" aan de Weissensee voel je de Oostenrijkse gezelligheid en het genotsgevoel. Op het bord weerspiegelt zich het huiselijke en regionale en de openheid voor andere culturen. Hier beleef je vele geluksmomenten.

 © Hotel Die Forelle

In het restaurant van het genotshotel "Die Forelle" midden in het heerlijke landschap van de Weissensee beleef je ware geluksmomenten. Niet alleen gastronomisch. Daarvoor zorgt enerzijds de chef-kok Hannes Müller met verse streekproducten, die deels ook uit de eigen tuin komen, en anderzijds de sfeer in het restaurant, waarin je de Oostenrijkse gezelligheid echt kan voelen. De inrichting is stijlvol en maakt veel plaats voor harmonie. En de gastheren geven met hun authentieke openhartige en hartelijke voorkomen een gevoel van levenslust.

Dit huiselijke, regionale levensgevoel gepaard met de openheid voor andere culturen in de wereld, weerspiegelt zich uiteindelijk op het bord. Streekproducten worden volgens internationale en huiselijke ideëen bereid en tot eigen creaties afgewerkt. Traditionele gerechten worden opnieuw geïnterpreteerd. Zoals de meerforel, die uit de Weissensee rechtover de deur komt en met komkommer, zure room en Pinterits‘ venkelzaadjes subtiel verfijnd wordt, wat het gerecht uitstekende punten geeft. Daarbij wordt een passende wijn geserveerd uit de omvangrijke wijnkelder, die met fijne druppels Oostenrijkse "Winzer" goed gevuld is.

www.dieforelle.at