Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Rauch-hof
Bijzondere tips van de redactie

Het 'Rauch-hof' van Karin en Willi Rauch ligt midden in het heuvelachtige Schilcherland (Steiermark). Je kan er overnachten in een idyllische boerderij, uitstekend eten én van cultuur genieten.

Karin en Willi Rauch © Rauch-Hof
In het mooie, heuvelachtige Schilcherland met haar vele wijngaarden ligt het idyllische Rauch-hof, met onder andere een gezellige 'stube', een prachtige tuin en een echte gourmet-keuken (aanbevolen door Gault Millau en Slow Food Styria). Asperges en pompoenen in de achtertuin, versgevangen forellen, ... geen wonder dat je in de gerechten van kokkin Karin Rauch alleen de beste regionale ingrediënten aantreft. Waard en sommelier Willi Rauch zorgt ongetwijfeld voor de bijpassende wijnen.

Het Rauch-hof dient ook als cultureel trefpunt. Samen met kunstenaars uit heel Oostenrijk biedt het Rauch-hof een veelzijdig cultureel programma aan. Zo is er bijvoorbeeld  'koken en lezen' met bekende Oostenrijkse schrijvers.

Wil je na een aangename avond eigenlijk nog niet naar huis? Geen enkel probleem - ook heerlijk wegdromen in een van de twee gerenoveerde boerenhuizen behoort hier tot de vele mogelijkheden!

rauch-hof.at