Please choose Language or Country
or

Onze aanraders

Paradeiser Rarität von Erich Stekovics © Stefanie Distler Paradeiser Rarität von Erich Stekovics © Stefanie Distler

Erich Stekovics

In zijn zoektocht naar verloren smaken heeft Erich Stekovics in de hele wereld tomatenzaadjes verzameld. Nu groeien op zijn velden bij de Neusiedler See al meer dan 3200 variëteiten.

Tomaten van Stekovics
Speikpflanze in Bad Kleinkirchheim © Kärnten Werbung, Franz Gerdl Speikpflanze in Bad Kleinkirchheim © Kärnten Werbung, Franz Gerdl

Geneeskracht uit de natuur: speik (valeriaan)

In de Karinthische Nockbergen groeit een geneeskrachtige plant die uniek is in de hele wereld. Met de aanlokkelijke geur en de bijzondere werking kunnen wandelaars kennismaken op de almen.  

Op zoek naar geneeskracht
Alpinarium Galtür © Richard Günter Wett Alpinarium Galtür © Richard Günter Wett

Alpinarium Galtür

De combinatie van lawinemuur en tentoonstellingsruimte maken van het Alpinarium in Galtür een uniek staaltje op vlak van architectuur in Europa.

Alpinarium Galtür
Klangspuren Schwaz: Tiroler Symphonieorchester Innsbruck © Thomas Schrott Klangspuren Schwaz: Tiroler Symphonieorchester Innsbruck © Thomas Schrott

Klangspuren Schwaz

Of het nu tijdens een  paddenstoelenwandeling  is in het gezelschap van een hedendaagse componist, of op een traditionele „pelgrimstocht“, die langs verschillende podia voert, het staat vast dat dit festival voor hedendaagse muziek in september ongebruikelijke paden bewandelt.  

mehr lesen

Bijzondere tips

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.