Please choose Language or Country
or
Kamer met uitzicht Almdorf Seinerzeit, Karinthië / Oostenrijk © Almdorf Seinerzeit

Almdorf Seinerzeit in de Karinthische Nockbergen

Vakantie in een berghut? In het Almdorf Seinerzeit, hoog in de Karinthische Nockbergen, moet je ondanks de authentieke Alpenomgeving niet afzien van persoonlijke sfeer en heel veel luxe.

21 vrijstaande berghutten, vier 'keizerlijke jachthuizen' en drie chalets met eigen sauna's en dampende 'hot tubs' aan huis – het op 1.400 m hoogte liggende Almdorf Seinerzeit lijkt regelrecht uit een prentenboek te komen. In de winter valt buiten de sneeuw, terwijl er binnen een knapperig haardvuur brandt. En als je je 's morgens nog eens lekker omdraait in bed, steekt een goede ‘huttengeest’ alvast het vuur in de tegelkachel aan en maakt een ontbijt voor je klaar.

Later geniet je in het 'Haus der Sinne' van een geurig hooibad, ontspan je in de grote panoramasauna met uitzicht op de bergtoppen of kijk je naar schaatsende kinderen. En 's avonds ga je naar het nostalgische restaurant, waar uitsluitend producten van naburige boerderijen op tafel komen, of je eet in de Holzknechthütte, het kleinste restaurant ter wereld, waar precies twee gasten en een kok in passen.

Ook in de zomer kan Almdorf Seinerzeit een tijdje jouw thuis zijn. Hooi ruiken, frisse lucht tanken en rust vinden ... je zintuigen leven weer op.

www.almdorf.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.