Please choose Language or Country
or
De Kamptalgärten, weelderige en door de natuur verwende tuinen, lonken met 19 bijzondere groene oases in één van de mooiste delen van Niederösterreich.
 
Voor tuinliefhebbers is er in het Kamptal heel wat te zien: in Grafenegg bevindt zich een indrukwekkende Engelse kasteeltuin, waar je ook kan picknicken.  In het klooster “Stift Altenburg” werd met behulp van hedendaagse tuinontwerpen de tuin der religies aangelegd,  die de grote wereldreligies symboliseert. 

De “Heilkräutergarten” in Maissau zorgt voor een overzicht van inheemse geneeskrachtige en aromatische kruiden.  In Elsarn werd op basis van archeologische inzichten een Germaanse gewassentuin gereconstrueerd. 

Voor de “Kittenberger Erlebnisgärten” werd 1.5 hectare land omgevormd tot 23 thematische tuinen, en de ark van Noah redt in Schiltern-in een barokke tuin- bedreigde planten en zaaigoed.  De afstanden tussen al deze groene oases zijn aangenaam kort, er zijn er heel wat die ook per fiets te overbruggen zijn.

www.diegaerten.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.