Please choose Language or Country
or
Uiterst geslaagd is het “permanente keukenexperiment”, dat ontstaan is onder de vleugels van Eckart Witzigmann in Hangar 7: vooraanstaande chefs uit de hele wereld dragen bij tot het succes.
Hangar-7, dé ontmoetingsplaats van kunst, techniek en gastronomie, is een moderne hangar van glas en staal op de luchthaven van Salzburg. Het is niet alleen de thuis van een bijzondere vliegtuigcollectie en een gerenommeerde expositieruimte voor hedendaagse kunst, maar ook een trefpunt voor topgastronomen van over de hele wereld.

In de hangar bevindt zich namelijk het restaurant "Ikarus". De ideeën komen van een uit Oostenrijk stammende kok, Eckart Witzigmann, "kok van de eeuw"; ze worden in de praktijk gebracht door een chef die al jaren voor hem werkt. Roland Trettl en zijn team. Het gaat als volgt: elke maand treed een andere gastkok - uit alle landen ter wereld - hier in de schijnwerpers en kookt samen met het Ikarus-team zijn menu, dat een maand lang wordt aangeboden. Zeker geen eenvoudige opdracht, maar het lukt telkens weer, en wat meer is: afwisseling op het hoogste niveau is gegarandeerd.

Na een bezoek aan restaurant Ikarus loont het de moeite de avond in de Threesixty Bar door te brengen, die dankzij haar glazen vloer en haar ligging een indrukwekkend uitzicht op de vliegtuigen biedt. De bar zweeft namelijk een paar meter onder het dak van de hangar.

Openingsuren: Het restaurant houdt zijn deuren dagelijks van 12.00u. tot 14.00u. en van 19.00u. tot 22.00u. open. Elke eerste dag van de maand is het restaurant 's middags gesloten. Het keukenteam heeft dan tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe gastchef.

Meer informatie: www.hangar-7.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.