Please choose Language or Country
or
Gradonna Mountain Resort, Kals © Gradonna Mountain Resort

Gradonna Mountain Resort, Kals

Buiten houten schaliën, binnen gezellige luxe. Skiplezier en intensieve herleving. Een open blik op de wereld en een regionaal levensgevoel: Het Gradonna Resort in Kals (Oost-Tirol) omvat vele levensgevoelens in één. En dat direct aan de dalafvaart, aan de voet van de Großglockner.

Een modern bergdorp midden in de ongerepte natuur. Het Gradonna Mountain Resort omvat vele belevenissen en geluksmomenten op één plaats. Het verbindt moderniteit met natuur, een open blik op de wereld met regionaal levensgevoel. Het hotel en de 42 exclusieve chalets belichamen een eenvoudige en tegelijk innovatieve architectuur - gebouwd met de bron, die hier het heerlijke landschap zo indrukwekkend domineert: hout.

Gradonna verbindt de berg met het hotel. Of anders geformuleerd: het haalt de berg direct mee in het hotel. Want dankzij de grote ramen kan je de Großglockner vanop elk punt in het hotel bewonderen. In het resort beleeft de gast de combinatie van puur skigenot en diepe herleving. Het hotel bevindt zich tenslotte aan de voet van de Großglockner, direct aan de dalafvaart naar Kals. Na het skiën heb je dus maar enkele stappen nodig om in de infraroodsaunacabine met uitzicht op de bergwereld of in de imposante spa-ruimte uit te rusten en tot jezelf te komen.

De combinatie van een cultuur met een open blik op de wereld en een huiselijk levensgevoel merk je ook goed in de gastronomie. Hier worden specialiteiten uit Oost-Tirol en lichte, mediterraanse kost vermengd. Oude recepten worden opnieuw geïnterpreteerd - en weliswaar met regionale en seizoensproducten uit de natuur.
 
www.gradonna.at

Meer informatie

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.