Please choose Language or Country
or
Pauzeplaats op een Salzburger alm © Haus Hirt

Het charmante Haus Hirt

Gelegen op een adembenemend mooi gelegen plekje in het hart van de Alpen. Hier ontmoet de charme van de jaren 20 het moderne design van nu.
Thomas Mann genoot hier in het salon van zijn sigaartje en Stefan Zweig liet het indrukwekkende uitzicht op de bergen van het Gasteinertal op zich inwerken. William Sommerset Maugham en ook lady Churchill genoten van de speciale aantrekkingskracht van het huis.

Enkele jaren geleden werd het kleine, in 1924 gebouwde kuurhotel gerestaureerd en omgebouwd tot een heus designhotel. Vergane glorie heeft plaatsgemaakt voor een hotel met frisse uitstraling waarin oud en nieuw, retrochique en modern design samenkomen. Het hotel is voorzien van alle comfort en je kan er bovendien heerlijk ontspannen met onder andere ayurveda, yoga en pilates. Gelukkig heeft Haus Hirt tot vandaag de dag wel haar charme en elegantie van de jaren 20 weten te bewaren.

haus-hirt.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.