Please choose Language or Country
or
Hotel am See, Hard am Bodensee © Hotel am See

Hotel am See, Hard am Bodensee

Hotel am See combineert traditie met moderniteit op allerlei vlakken. Traditie overspoelt het rustige dorpje Hard met zijn ongerepte meeroever. Het hotel daarentegen is modern met zijn futuristisch betoverende architectuur. En spannende belevenissen staan je te wachten in de omliggende Alpen.

Hard is een van de weinige dorpen aan de Bodensee met een natuurlijke meeroever. Hier voel je een stilte, een sfeer die die je helemaal terug tot jezelf brengt. Maar spannende belevenissen zijn niet ver weg, want vanuit Hard zijn de grote wandel- en skigebieden van de Alpen snel bereikbaar.

Hotel am See verleidt je met zijn futuristisch betoverende maar stijlvolle architectuur, de elegant ingerichte kamers - elk uitgerust met een balkon -, en een wellnessoase, die een fitnessstudio, infraroodcabine, sauna, stoombad en leuke massageaanbiedingen omvat. Traditie en moderniteit worden ook in het restaurant met elkaar verbonden: modern ingericht, zalige biertuin en fijne, regionale keuken. Daar wordt in één blik duidelijk dat de inwoners traditioneel en authentiek zijn, maar tegelijk openstaan voor nieuwe dingen. Cultuur speelt in Hotel am See een grote rol - niet het minst omdat de festivalstad Bregenz in de dichte omgeving ligt.

www.hotelamsee.biz

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.