Please choose Language or Country
or
Midden in de oude binnenstad van Wenen, op een steenworp afstand van de Stephansdom, ligt de Kärntnerhof – een hotel voor reizigers die op hun budget letten, maar niet willen inbgoeten aan stijl, elegantie en topservice.

'Drie sterren op een 5-sterrenlocatie' staat er op de website. En inderdaad ... In Wenen kan je nauwelijks ergens centraler en toch rustiger verblijven dan in de Kärntnerhof. Geloof je het niet? Ga dan eens naar het dak van de traditionele herberg en geniet vanaf het terras van het uitzicht op de barokke torens van het Heiligenkreuzerhof en van de kronkelende straatjes rondom. Mocht je weer naar beneden willen, neem dan de met mahonie en messing afgewerkte lift van ongeveer een eeuw geleden. Of kies voor het trappenhuis en geniet onderweg op elk van de vijf verdiepingen van de vele jugendstildetails op de ramen, deuren en plafonds.

De 41 kamers en drie suites van het hotel zijn stijlvol en maken duidelijk dat 'oud' niet altijd 'afgeleefd' betekent, maar veeleer staat voor 'uitstekend onderhouden' en 'met veel liefde in stand gehouden'. Wat ook indruk maakt: de medewerkers aan de receptie doen in niets onder voor die van veel conciërges van luxe hotels. Voor het bestellen van theatertickets, het reserveren van een restaurant of om je de meest romantische route van A naar B te wijzen – in de Kärntnerhof werken professionals op servicegebied. En mochten de vriendelijke medewerkers het eens even niet meer weten, dan is er nog altijd internet, waarop je via de laptop van het hotel in de bibliotheek, of draadloos en gratis in de hotelkamer kan inloggen.

www.karntnerhof.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.