Please choose Language or Country
or
Hotelkamer in Hotel Krone in Au / Oostenrijk © Hotel Krone in Au

Hotel Krone in Au / Bregenzerwald

In de Krone in Au voel je je een beetje dichterbij de hemel. Dat komt door de ligging met een geweldig uitzicht, midden in het Bregenzerwald. Maar ook de spectaculaire Sky-spa en de geslaagde mix van de moderne houten architectuur en de traditionele gastvrijheid zorgen in dit 4-sterren hotel voor een hemels gevoel.

Heden en verleden ontmoeten elkaar – in vrijwel geen enkele andere regio in Oostenrijk passen oud en nieuw zo goed bij elkaar als in Vorarlberg. Wie dat niet gelooft, moet eens met Walter Lingg, de eigenaar van hotel Krone, meegaan als hij met zijn hotelgasten gaat wandelen. Op het programma staan dan namelijk bezoekjes aan de kaasmaker, de dakdekker en de houthakker en een bezichtiging van de barokkerk. De route leidt daarna terug naar de uitstekend gestylde ambiance van het rookvrije 4-sterren hotel.

Sommige gasten gaan na zo'n wandeling naar de gezellige loungebar of naar de hal met de open haard. Anderen gaan toch liever naar het dak van hotel Krone en gaan relaxen in de Sky-spa met panoramasauna, terras en vele andere wellness-voorzieningen, die zich uitstrekken over de gehele vierde en vijfde etage. Aan deskundig advies en een zeer persoonlijke benadering wordt hierboven trouwens veel waarde gehecht. Zo zijn er deskundigen op het gebied van massage, beauty en TCM, een eigen voedingsconsulente en een begeleidster voor lichaams- en energiewerk aanwezig. En voor zwangere vrouwen wordt er op afspraak een programma op maat aangeboden, dat ontspannend werkt en een goede voorbereiding is op de bevalling.

www.krone-au.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.