Please choose Language or Country
or
Hotel Mühltalhof © Mühltalhof

Hotel Mühltalhof

Een buitengewoon hotel voor kunstliefhebbers, actievelingen, cultuuraanbidders en genieters ... Kortom: een aanrader voor iedereen!

Verbaas je niet, wanneer je midden in het toch wat afgelegen Mühlviertel een groepje temperamentvolle mensen tegenkomt, die met een zwaar Amerikaans accent spreken. Grote kans dat het kunstenaars zijn, die in het orginele Hotel Mühltalhof in Neufelden op bezoek zijn bij gastheer Joachim Eckl.

Eckl is al meer dan 20 jaar in de internationale kunstscene actief. Hij werkte onder andere samen met enkele grote namen zoals Jeff Coons, Christo en Tony Cragg.

Eckl's echtgenote Johanna leidt het hotel. Leuke bijkomstigheid: elke kamer is uniek! Schoonzus Ira is verantwoordelijk voor het beauty- en relaxprogramma en schoonbroer Helmut kookt zó creatief, dat Gault Millau hem onlangs met 2 koksmutsen onderscheidde. Redelijk succesvol dus dit familiebedrijfje!

muehltalhof.at
heimart.at

Meer informatie

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.