Please choose Language or Country
or
De wijnlounge in hotel Rathaus, Wenen © Herbert Lehmann

Hotel Rathaus in Wenen

Op zoek naar een leuk, origineel hotel in Wenen? In Hotel Rathaus, rustig gelegen in het centrum van de stad, draait alles om wijn en design!
Chefkok Klaus Fleischhaker, eigenaar van het beroemde restaurant 'Pfefferschiff' in Salzburg, liet in Wenen zijn wens in vervulling gaan. Hij opende er een hotel dat helemaal in het teken van Oostenrijkse wijnen staat.

Redenen genoeg om bij je volgende zoektocht naar een hotel in Wenen eens aan hotel Rathaus te denken. Zo is het hotel centraal gelegen in een rustige buurt. Ideaal dus om de Oostenrijkse hoofdstad te verkennen! Bovendien is het hotel gevestigd in een mooi historisch pand. En wat te denken van de stijlvolle, trendy, maar tegelijkertijd heel sfeervolle inrichting? De smakelijkste reden is echter het vino-concept in het hotel: alle 39 verschillend ingerichte kamers zijn gewijd aan een gerenommeerde Oostenrijkse wijnbouwer. Zo vind je hun wijnen terug in de minibar - de ideale gelegenheid om het beste van o.a. F.X. Pichler, wijngoed Umathum, Tement of Bründlmayer eens te proeven - heerlijk relaxed in je eigen hotelkamer!

Het motto van de waard luidt dat je geen wijnexpert hoeft te zijn om van wijn te kunnen genieten. In de wijnlounge van het hotel wordt elke maand een nieuwe wijnbouwer in de kijker gezet. Hier kunnen gasten in een ongedwongen sfeer kennismaken met Wenen, wijn en design!

Wine & design Hotel Rathaus Wenen

Vakantieservice

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bildrechte

Österreich Werbung betreibt unter den Hauptdomains www.austria.info bzw. www.austriatourism.com Websites, die in erster Linie der Bewerbung Österreichs als Fremdenverkehrsland dienen.