Please choose Language or Country
or
Badkamer in hotel Walliserhof, Vorarlberg / Oostenrijk © Walliserhof

Hotel Walliserhof in het Brandnertal

Zo mooi kan een “bouwovertreding” worden: met heel veel inzet en nog meer goede smaak zijn de eigenaars van het Walliserhof erin geslaagd een herberg uit de jaren ’70 om te vormen tot een stijlvol, ontspannen designhotel.
Bio-sauna en een panoramisch gelegen badkuip, open haard, B&O Soundsystem in de woonkamer: van zodra je ingecheckt bent in je suite in het Walliserhof, wil je er het liefst gweoon blijven. Wat natuurlijk doodsjammer zou zijn, want zo zou je niets te zien krijgen van het vlakbij gelegen Brandnertal, één van de mooiste regio's van Vorarlberg. Al naargelang het seizoen nodigt het uit tot wandelen, fietsen, golfen, tennissen, modelvliegen, skiën, rodelen of wandelen met sneeuwschoenen.

Bovendien zou je ook nog voorbijgaan aan de andere faciliteiten van dit hotel, die absoluut de moeite lonen! Een bezoek aan de grote wellness-ruimte, met stoombad, solegrot, infraroodkabine, Zentuin, behandelingskabines en zwembad met onderwatermassage, mag absoluut niet ontbreken. Het is er ook gezellig toeven op het grote tuinterras of bij het open vuur in de haardkamer. Tot 12 uur lonkt bovendien het uitvoerige ontbijtbuffet; daarna is het - in het kader van "verwenpension" - tijd voor soepen, snacks en gebak. Iedere avond verwent de keuken de smaakpapillen met een gastronomisch zesgangenmenu op basis van de beste regionale ingrediënten.

Al even smaakvol in de moderne inrichting met wanden uit ruw hout en beton, klassieke meubelen en antieke voorwerpen en buitengewone kleuren. Tip: de erg aantrekkelijke speciale aanbiedingen.


www.walliserhof.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.