Please choose Language or Country
or
Suite in Hotel zum Dom in Graz, Steiermark / Oostenrijk © Hotel zum Dom

Hotel zum Dom in Graz

Klein, fijn en bepaald niet conventioneel: in het Domhotel in Graz verblijf je als gast in de kakelbont-artistieke sfeer van wat vroeger een eerbiedwaardig stadspaleis was.
'De puberende koning' of toch liever de 'grote liefde', de 'weemoedige kikker', het 'vrolijke afscheid' of de 'rode exoot'? In het boetiekhotel "zum Dom" heb je als gast een luxeprobleem: er zijn in totaal 29 kamers en suites – allemaal totaal verschillend ingericht en met namen die laten raden naar wat voor verrassends er na het inchecken achter de deur te zien zal zijn …

In ieder geval vind je hier hotelcomfort van het hoogste niveau: een aantal van de 113 vierkante meter grote appartementen beschikt zelfs over een dakterras, jacuzzi en een eigen eet- en vergaderruimte. Maar dat is nog niet alles: ze zijn ook nog geschilderd in hemelsblauw, snoepjesroze, citroengeel, muntgroen of andere bijzondere kleuren en bovendien voorzien van bijzondere interieurdetails. Daarom is Hotel zum Dom in elk geval het lievelingshotel van trendsetters, maar ook gasten die tradities en geschiedenis waarderen, zullen zich hier goed voelen. Want waar kan je zowel slapen als eten in een hotel waarvan de fundamenten al in de 14e eeuw gelegd werden en dat zowel beschikt over gotische gewelven in het restaurant als over origineel rococostucwerk in een aantal suites?

www.domhotel.co.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bildrechte

Österreich Werbung betreibt unter den Hauptdomains www.austria.info bzw. www.austriatourism.com Websites, die in erster Linie der Bewerbung Österreichs als Fremdenverkehrsland dienen.