Please choose Language or Country
or
Chaletdorf Innsholz im Böhmerwald © Innsholz

Inns Holz chaletdorp, Ulrichsberg

Het chaletdorp in Böhmerwald (Oberösterreich) is een oase van herleving, die luxe en gezelligheid op indrukwekkende wijze verenigt en bovendien het ideale uitgangspunt voor een actieve vakantie in de natuurlijke omgeving voorstelt.

De chalets zijn opgetrokken uit alpenhout en bieden plaats voor vijf personen. Sauna, openhaard en een prachtig terras zorgen voor een luxegevoel. De rustieke sfeer met materiaal zoals loden en linnen geven het geheel een gezelligheid die samengaat met de streek en het fantastische natuurlandschap. 

Er zijn genoeg mogelijkheden om te ontspannen, en dat in het aangrenzende Natur- und Vitalhotel met sauna, stoombad, infraroodcabine, whirlpools en behandelingsruimtes, een badhuis met buitenzwembad, meersauna en wintertuin met openhaard. De idyllische omgeving nodigt in de zomer uit tot wandelen en fietsen, in de winter tot langlaufen en skiën in het skigebied Hochficht. 

De menukaart in het hotelrestaurant is uitgebreid en inspirerend tegelijk; het gaat van specialiteiten uit het Mühlviertel tot gerechten met mediterrane invloeden. Het is een bijzondere culinaire belevenis wanneer je eigen kok een zesgangenmenu bereidt in een almhut voor acht personen die je kan huren. Echt iets voor fijnproevers!

www.innsholz.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.