Please choose Language or Country
or
Jagdgut Wachtelhof in Maria Alm © Wachtelhof

Jagdgut Wachtelhof, Maria Alm

Het Jagdgut Wachtelhof in Maria Alm verleidt met zijn edele nieuwe interpretatie van de flair van het alpenland en de traditionele bergarchitectuur, die luxe en gezelligheid uitstraalt. Een moderne spa-ruimte met uitzicht op de omliggende bergen zorgt voor extra welbevinden.

Het Jagdgut Wachtelhof is een indrukwekkende combinatie van traditie en moderniteit. Binnen in het hotel overheersen warme natuurlijke tinten, hoogwaardig eiken- en alpenhout, edele stoffen in loden- en trachtenstijl, felle en fijne kasjmier. De stijlvolle antieke meubelen zijn traditioneel, de spa-ruimte is modern, samen met de Aqua Lounge die volledig bestaat uit glas en een blik op het zalige berglandschap biedt.

Mogelijkheden om te herleven zijn er genoeg: een Finse sauna bevindt zich in een gezellige hut in de vrije natuur - afkoelen kan in de sneeuw en het kristalheldere water uit de eigen bron. Een privéjacuzzi, een kruidensauna en een infraroodsauna staan ook ter beschikking.

Ook sportieve belevenissen ontbreken niet in Maria Alm - op het golfterrein in de buurt, tijdens het fietsen in de bergen, het skiën op de pistes of sneeuwschoenwandelen door de besneeuwde bossen. Ja, de dagelijkse sleur kan je hier echt naast je neerleggen.

www.hotelwachtelhof.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.