Please choose Language or Country
or
Kunst und Kultur Hotel, Geras © KuK

Kunst und Kultur Hotel, Geras

Weg van de dagelijkse sleur, tot rust komen, zichzelf terugvinden, herleven. In het Kunst und Kultur Hotel in Geras (Niederösterreich) is dat niet moeilijk. Niet alleen activiteiten zoals yoga, nordic walking of reiki zorgen voor het welbevinden, maar ook het landschap en de hartelijkheid van de bevolking.

Gezondheid is in het "Kunst und Kultur Hotel" een (ont)spannende ervaring, want hier vind je plekjes om uit te rusten, nieuwe dingen over jezelf te ontdekken en te herleven. Alleen al de architectuur van het huis spoort daartoe aan. Of beter gezegd, de twee huizen. Het hotel bestaat namelijk uit twee verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een moderne glazen brug. Het zijn historische juwelen, uit het eeuwenoude erfgoed van de gemeente Geras. 

Het Kunst und Kultur Hotel is een ontdekkingsreis. Niet alleen naar natuurschatten die in de regio verborgen liggen. Niet alleen door de levenslust die de mensen uitstralen. Hier ontdek je vooral jezelf.

www.kuk-hotel.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bildrechte

Österreich Werbung betreibt unter den Hauptdomains www.austria.info bzw. www.austriatourism.com Websites, die in erster Linie der Bewerbung Österreichs als Fremdenverkehrsland dienen.