Please choose Language or Country
or
Riviera studio in My lake hotel in Pörtschach, Karinthië / Oostenrijk © Lake´s my lake hotel / Werner Krug

Lake's - my lake hotel in Pörtschach

Hoe traditie ook trendy kan zijn: in Lake’s – my lake hotel aan de Wörthersee wordt de goede, oude zomerkoelte heruitgevonden. Een hotel als een chique privé-club, de perfecte plek om te loungen, te chillen, te zonnen, te sporten en plezier te maken in een stijlvolle, moderne omgeving.
„De eerste dag was zo mooi, dat ik nog een tweede dag wilde blijven, de tweede dag zo mooi dat ik gewoon voor altijd wilde blijven.“ Deze woorden stammen uit een brief waarin Johannes Brahms ooit zijn verblijf in "Pörtschach am Wörthersee" beschreef.

Langs de naar hem genoemde oeverpromenade in Pörtschach opende tijdens de zomer van 2010 een hotel zijn deuren, waarop deze gevleugelde woorden zeker toepasselijk zijn. De naam: Lake´s - my lake hotel. Het streven: de traditie van de zomerkoelte laten herleven. En daartoe werd in het geschiedenisrijke plaatsje een stralend wit luxe-hotel opgetrokken, met open-air-lounge, cabanas, bars, spa, pools en beach-club, dat even goed aan de Côte d'Azur of op Ibiza had kunnen staan, maar toch perfect wordt opgenomen in het dorpsbeeld en zijn omgeving. Logeren doe je er (momenteel) in 40 modern ingerichte studio's, suites en penthouses, vanaf zomer 2011 worden het er 72; ze zijn allemaal uitgerust met een iPod station, een espressomachine, uitleenboeken en steeds een klaar gepakte strandtas voor de gasten.

En mocht het weer dan eens parten spelen om van het koele water van de Wörthersee te genieten, dan is er nog altijd een ruim wellness-landschap, met fitness, sauna's, stoombaden, rustruimtes en twee eigen spa-suites voor privé-behandelingen. Klinkt als luxe, lifestyle en de grote wijde wereld, niet? Inderdaad, want Lake's behoort nu tot de gerenommeerde JJW-Groep, de groep achter andere eersteklassehotels zoals The Ring in Wenen en andere 5*-hotels in Londen, Parijs, Portugal en langs de Nijl.

www.mylakehotel.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.