Please choose Language or Country
or
Doelgericht je gezondheid verbeteren met een voor jou individueel samengesteld programma. Het kan in het Lanserhof in Tirol.
Door je in de juiste omgeving te bevinden kun je al een stap in de goede richting zetten. In het Lanserhof wordt in ieder geval niets aan het toeval overgelaten: de bijzondere architectuur, met de vele harmonische vormen, het gebruik van onbehandelde materialen, aangename kleuren en naadloze vloeren zorgen ervoor dat je je hier al snel goed voelt. 

Architecte Regina Dahmen-Ingenhoven uit Düsseldorf ontwierp dit 1.500 m² grote futuristische geneeskunde-, therapie- en beautycentrum. Bij binnenkomst treed je een geheel nieuwe wereld binnen, wat meteen zo zijn uitwerkingen heeft; onbewust heeft het effect op het veranderen van je levenstijl en helpt het jezelf verder te doen ontwikkelen. En daar gaat het nu juist allemaal om in het Lanserhof. Op het gebied van regeneratieve en preventieve geneeskunde heeft dit gezondheidscentrum dan ook een uitstekende naam weten op te bouwen.  

Wil je meer weten over de behandelingen in het Lanserhof? www.lanserhof.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.