Please choose Language or Country
or
Restauranttuin in hotel Loisium, Niederösterreich / Oostenrijk © Hotel Loisium

Loisium-Hotel in Langenlois

Uiterst moderne architectuur en een buitengewoon wellness-aanbod in één van de meest traditionele wijnregio's van Oostenrijk: een concept dat werkt. Dat bewijst het 4-sterren superiorhotel Loisium in Langenlois.

Eerst een zachte peeling met druivenpitten, dan een ontspannend barrique-bad in de van een wijnvat gemaakte badkuip en tot slot misschien ook nog een revitaliserende zeep-borstelmassage? De Aveda-Wine-Spa van het Loisium-hotel is gespecialiseerd in verwenbehandelingen, met als basis druiven, wijn en wijnranken.

Geen wonder dat deze innovatieve spa door het tijdschrift 'Wienerin' uitgeroepen is tot één van de '50 mooiste wellness-oases van Europa'. Maar ontspannen en je goed voelen, is niet alleen in het wellness-landschap van dit extravagante hotel mogelijk. Ook de in totaal 82 kamers met hun open badkamers en hun harmonieuze moderne interieur staan garant voor het grote genieten, dat ook al meerdere malen bekroond is. In 2006 kreeg het Loisium onder meer de European-Hotel-Design-Award. Maar ook dat was eigenlijk geen grote verrassing – tenslotte tekende niemand minder dan de Amerikaanse toparchitect Steven Holl voor het interieurontwerp en de transformatie van de vinofiele lifestyle-herberg!
 
Onze tip voor bezoekers die maar een paar uur de tijd hebben voor een bezoek aan het Loisium en hun bezoek eventueel zelfs met een rondje golf op de naastgelegen 36-holes golfbaan willen combineren: de Aveda-Wine-Spa is op reservering ook door daggasten te bezoeken.

www.loisiumhotel.at

Vakantieservice

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bildrechte

Österreich Werbung betreibt unter den Hauptdomains www.austria.info bzw. www.austriatourism.com Websites, die in erster Linie der Bewerbung Österreichs als Fremdenverkehrsland dienen.