Please choose Language or Country
or
Loge bij Meinl am Graben, Wenen / Oostenrijk © Julius Meinl am Graben

Meinl am Graben in Wenen

Het beste adres van Oostenrijk voor gourmets en lekkerbekken bevindt zich midden in Wenen. In een edele ambiance zijn bij Meinl delicatessen uit de hele wereld te koop: het assortiment bestaat uit meer dan 16.000 lekkernijen.

De feloranje boodschappentasjes met het eenvoudige logo maken deel uit van de geheime herkenningstekens in Wenen: wie bij Meinl am Graben koopt, laat zien dat hij een fijnproever is. De grootste gourmettempel van Wenen is een supermarkt vol superlatieven. Op drie verdiepingen kan je – voor bijpassende prijzen – exotisch fruit, truffels, kaviaar, handgemaakte Italiaanse noedels, Kobe-rundvlees uit Japan en chocoladespecialiteiten uit de hele wereld kopen.

In de imposante keldergewelven is één van de best gesorteerde vinotheken van de stad gehuisvest. En op de eerste verdieping, met uitzicht op de luxewijken Graben en Kohlmarkt, kan je in één van de beste restaurants van de stad genieten van de producten van het huis. Als je iets echt bijzonders zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres.

www.meinlamgraben.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.