Please choose Language or Country
or
De combinatie van traditionele bouwmaterialen en moderne, eenvoudige ontwerpen maken van Vorarlberg een heuse trekpleister voor architectuurliefhebbers.
Sinds de jaren ’90 heeft het landelijke Vorarlberg in heel Europa naam gemaakt op het gebied van architectuur. De deelstaat staat vooral bekend om haar moderne, eenvoudige concepten, die echter gebaseerd zijn op de eeuwenoude bouwtraditie. Het gebruik van materialen uit de eigen omgeving, maar ook de eenvoud en economische functionaliteit, zoals bijvoorbeeld een laag energieverbruik, staan voorop. Huizen, openbare gebouwen, hotels en restaurants vormen zo een eenheid met de natuur. Het hout, zoals het sinds eeuwen hier in de omgeving wordt gebruikt, blijft vaak onbehandeld zodat het kan ademen. Op het internet kan je je eigen persoonlijke architectuurroute samenstellen of een gids voor een rondleiding boeken.

v-a-i.at

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.