Please choose Language or Country
or
Swarovski Kristallwelten in Wattens, Tirol / Oostenrijk © fotowerk aichner

Swarovski Kristallwelten Wattens

Je verbazen als een klein kind, waar kan dat tegenwoordig nog? Bijvoorbeeld binnenin een reusachtig kristal, waardoor het licht in honderden spiegelende vlakken gebroken wordt. De imposante kristallen "Dom" vormt het centrum van de 'Swarovski Kristallwelten'.
De familie Swarovski laat al meer dan 100 jaar zien, hoe je mensen met artistiek verwerkte glaskristallen kunt betoveren. Met 'Swarovski Kristallwelten', de attractie in Wattens, gingen ze nog een stap verder – en schiepen ze een eigen verbazende kosmos, waarin de magie van het kristal op een bijzondere en fantastische manier vorm krijgt.

Multimediakunstenaar André Heller bedacht 14 wonderlijke kamers, die door bekende internationale kunstenaars en designers, zoals Alexander McQueen, Tord Boontje en Brian Eno ingericht werden. En ze doen hun naam eer aan. In het sprookjesachtige landschap dat is opgebouwd uit duizenden kristallen, in de grootste caleidoscoop ter wereld, in de mysterieuze ijsstraat, waarin je je een ontdekkingsreiziger waant, of in de kristallen "Dom" van André Heller, Brian Eno en Susanne Schmöger, zetten de bezoekers grote ogen op ... En dat geldt niet alleen voor de kleine bezoekertjes.

kristallwelten.swarovski.com

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

image copyrights

The main purpose of the two main domains www.austria.info and www.austriatourism.com is the promotion of Austria as a holiday destination.