Please choose Language or Country
or
SmartPhone Applikation © Oesterreich Werbung

Apps voor je Oostenrijk-vakantie

Met de applicaties iAustria en iSki Austria heb je voor elke vakantie in Oostenrijk de perfecte gids.

Oostenrijk apps

  • Smartphone Apps für Ihren Österreich-Urlaub © Österreich Werbung Smartphone Apps für Ihren Österreich-Urlaub © Österreich Werbung
  • Smartphone Apps für Ihren Österreich-Urlaub © Österreich Werbung Smartphone Apps für Ihren Österreich-Urlaub © Österreich Werbung
iAustria - de app voor je vakantie in Oostenrijk Met de iAustria app kan je jezelf informeren over je vakantiebestemming op voorhand, en je trip plannen. Eens in Oostenrijk blijft iAustria een trouwe metgezel die informatie direct op je smartphone brengt. Weerbericht, watertemperaturen en evenementen zowel als alle informatie over liften en wandelroutes en mountainbike trails maken het eenvoudig om je weg te vinden door Oostenrijk. iAustria biedt een unieke service voor klimmers en waterratten, met updates over weersproblemen en bergweervoorspellingen. De iAustria radar informeert je over de highlights in je omgeving, en laat je PINs verzamelen op je wandel- of fietstocht.

Naar de app

iSki Austria - Iedere dag de laatste nieuwtjes over de Oostenrijkse skigebieden op je gsm. De gratis applicatie "iSki Austria" biedt naast actuele en uitgebreide informatie uit de skigebieden, online pistekaarten, webcams en weerberichten ook bijzondere tips voor een vakantie in Oostenrijk. Verder is het mogelijk, na activering van de GPS-functie, om alle skigebieden in de omgeving te bekijken. De applicatie is verkrijgbaar voor de iPhone, als iSki Austria HD voor de iPad en verder voor Android en BlackBerry. Voor alle overige mobiele apparaten staat de versie iSki Austria Mobile ter beschikking, voor de computer is er iSki Austria Web.
 

Vakantieservice

Vraag het onze vakantieservice, experten in Oostenrijk!

tel.: 00800 400 200 00 (gratis nummer)

Brochures

Download en bestel brochures over Oostenrijk

Brochures downloaden en bestellen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.