Please choose Language or Country
or
Steiger aan de Fuschlsee, SalzburgerLand © Fuschlsee Region

Voordeelkaarten in het SalzburgerLand

Burchten, kastelen, zoutmijnen, avonturenparken, musea, natuurparken, de Mozartstad en nog veel meer highlights gratis en voor niets, dat krijg je met de voordeelkaart van de deelstaat Salzburg.

SalzburgerLand Card
De SalzburgerLand Card opent de deur naar zo'n 190 bezienswaardigheden en attracties in het SalzburgerLand. Ook de bezienswaardigheden in de stad Salzburg zijn in deze 24-uren SALZBURGER CARD geïntegreerd, zoals een gratis rit met de stadsbussen en gratis toegang tot de belangrijkste musea, burchten en kastelen in Salzburg. De datum voor uw dag in Salzburg bepaalt u volledig zelf. 
www.salzburgerland.com

Salzburg Card
Met de Salzburg Card geniet u onder andere van gratis toegang in de Salzburgse musea, gratis gebruik van de Festungs- und Untersbergbahn of een gratis boottocht met het Salzach-Schiff (tour 1). Bovendien kunt u gedurende de geldigheidsduur van de kaart ook kostenloos gebruik van het openbaar vervoer. Daarnaast krijgt u met de Salzburg Card ook tal van kortingen voor concerten, theatervoorstellingen en excursies in de omgeving.
www.salzburg.info

Hohe Tauern Card
Meer dan 165 bezienswaardigheden en uitstapjes rond de Großglockner zijn opgenomen in de nieuwe all inclusive Card, met onder andere:
- Nationalpark bezoekerscentrum
- de Großglocker Hochalpenstraße
- gletsjergebied Weißsee
- de Wildkogelbahn in Neukirchen
- de rotsthermen in Bad Gastein
- de Hochalmbahn & roofvogelstation in Rauris
- de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen Hollersbach
www.nationalpark.at

Joker Card Saalbach Hinterglemm
De JOKER CARD van Saalbach Hinterglemm biedt gratis toegang tot vele attracties en gratis gebruik van het openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Deze kaart is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie die deelneemt aan het JOKER CARD samenwerkingsverband.
www.saalbach.com

LungauCard
Met de All-inclusive LungauCard krijgen gasten gedurende hun zomerverblijf in de Lungau regio gratis toegang of korting tot diverse toeristiche attracties, excursies, bezienswaardigheden, musea, zwembaden en kabelbanen in de hele regio. Gasten die tijdens hun vakantie in een van de deelnemende partnerbedrijven verblijven, ontvangen hun persoonlijke LungauCard voor de duur van hun verblijf.
www.lungau.at
 

Zell am See-Kaprun Summer Card
Vakantiegasten die verblijven in een van de deelnemende partnerbedrijven ontvangen van de gastheer de Zell am See-Kaprun zomerkaart bij hun aankomst. Met deze kaart zijn vele excursies en recreatieve activiteiten in het SalzburgerLand gratis of aan verminderde prijs. Inbegrepen in de kaart zijn bijvoorbeeld kabelbanen, strand- en zwembaden, natuurscènes en vele bezienswaardigheden. De Zell am See-Kaprun zomerkaart is geldig tussen 15 mei tot 15 oktober.
Zell am See-Kaprun Summer Card

Gastein Card en Berge & Thermen Card Gastein
De Gastein Card biedt zowel tijdens de zomer als de winter toegang tot diverse recreatieve faciliteiten zoals thermen, wellness- & badvoorzieningen, bergbanen, sport, casino's, openbaar vervoer en nog veel meer.
Met de Berge & Thermen Card kunt u gratis gebruik maken van de kabelbanen, alsook de Felsentherme in Bad Gastein, de Alpentherme in Bad Hofgastein en het Solarbad in Dorfgastein.
Gastein Card
Berge & Thermen Card Gastein

Löwen Alpin Card Saalfelden Leogang
In elke accommodatie met het "Löwen Alpin Card kenteken" ontvangen gasten op de aankomstdag de "Löwen Alpin Card ". Deze kaart kan tot op de vertrekdag gebruikt worden voor alle vermelde attracties.
www.saalfelden-leogang.com

Wildkogel Card
De kaart is geldig bij alle deelnemende logiesverstrekkende bedrijven. Zowel bij de gezellige privekamers en appartementen als de comfortabele 4-sterrenhotels en resorts is de kaart in de kamerprijs inbegrepen. Onmiddellijk na het inchecken ontvangt u uw persoonlijke kaart van de verhuurder. De Wildkogelbahn Card is geldig tijdens uw volledige verblijf, inclusief de aankomst-en vertrekdag.
Wildkogel Card

Nationalpark Card
Met de Nationalpark Card hebben toeristen in de vakantieregio Nationalpark Hohe Tauern een grote keuze aan "all inclusive" aanbiedingen en heel wat kortingen tijdens hun verblijfsduur. Deze kaart is bijvoorbeeld geldig voor kabelbanen, excursies, outdoor activiteiten, bezienswaardigheden, musea, Nationalpark tentoonstellingen, zwembaden en nog veel meer.
www.nationalpark.at

Hochkönig Card
Met de Hochkönig Card kunt u profiteren van talrijke aanbiedingen die gratis of tegen een verminderd tarief aangeboden worden. De Hochkönig Card is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende diensten. Een brochure met de deelnemende partners is beschikbaar bij alle toeristische diensten in de regio Hochkönig. Belangrijk om te weten is dat elke persoon over een eigen kaart moet beschikken, ook kinderen!
Hochkönig Card

Salburger Sportwelt Card
Deze kaart geeft u verschillende kortingen in Radstadt, Flachau, Wagrain-Kleinarl, Altenmarkt-Zauchensee, Eben en Filzmoos.
www.salzburgersportwelt.com

Salzburger Seenland Card
Gasten die in een van de partnerbedrijven hun vakantie doorbrengen, kunnen met deze kaart gratis of aan verminderde prijs bezienswaardigheden bezoeken of van voordelige aanbiedingen genieten.
www.seenlandcard.at

Infoboxen: Voordeelkaarten in het SalzburgerLand

Informatie over Oostenrijk?

Vraag het onze vakantieservice:

Telefoon: 

00800 400 200 00 (gratis nummer)

Postadres:
Postfach 40, 1030 Wien

Email:
vakantie@austria.info
vacances@austria.info

Brochures bestellen
Brochures downloaden

Copright foto's

Het doel van de twee websites www.austria.info en www.austriantourism.com is het promoten van Oostenrijk als vakantiebestemming.