Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Nachtskiën in Karinthië

Avondskiën is een onweerstaanbare activiteit voor alle 'nachtvlinders'. De floodlightlampen verlichten de skipistes zodat skiërs ook 's avonds kunnen genieten van de sneeuw. Dit kan oa. in Katschberg, Nassfeld, Innerkrems, ...

Nassfeld

"Die Bunte Piste" in Nassfeld/Tröpolach nodigt elke zaterdag van 18:30 - 21.00 uur uit tot nachtskiën op de langste verlichte piste van de Alpen (2,2 km). Terwijl de alpine nachtskifans over de piste carven, hebben de kinderen hun eerste ski-ervaring in de nieuwe „Beginner Area“ naast het dalstation van de Millennium Express. Daar staan funsporttoestellen zoals "Zipflbob" of Snow-Tubes klaar. Ook de oefenloipe en de biathloninstallatie staan ter beschikking.

De eerste "Schmankerlgondel", een gondel waarin je beschermde producten zoals "Gailtaler Almkäse" en "Gailtaler Speck" kunt proeven. Dranken worden besteld bij de ober voor het instappen. En als er iets op zou zijn, zorgt "Alois" aan het dalstation voor de bevoorrading.
www.nassfeld.at
www.naturarena.at

Katschberg
Op de Königswiese op de Katschberg vind je iedere maandag en donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur een levendige pistedrukte. Skiën bij floodlight – onweerstaanbaar voor alle ‘nachtvlinders’!
www.katschberg.at

Ankogel
Iedere woensdag is de Köfele sleeplift vanaf 19.00 uur geopend.
www.skifidelity.at

Rosental Bodental
Avondskiën iedere vrijdag van 18.00 - 23.00 uur.
www.naturerlebnis-bodental.at

Hebalm
Dagelijks tot 21.00 uur floodlightverlichting.
www.hebalm.at

Innerkrems
Avondskiën & Skifox Night elke donderdag van 18.00 - 21.00 uur.
www.innerkrems.at

Falkert
1 x per week avondskiën.
www.falkert.at

Turracher Höhe
1 x per week avondskiën bij de lift aan de oefenweide.
www.turrach.at