Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Boarden in het Vans Penken Park

Een van de grootste snowparken van Europa ligt in Tirol: voor het Vans Penken Park werd een complete piste in het skigebied Mayrhofen omgetoverd tot een gigantisch Snowpark met "Chillarea".

Vans Penken Park in Mayrhofen © Tourismusverband Mayrhofen
Met allerlei voorzieningen die de harten van menigeen boarder en freestyler sneller doen kloppen, vier aparte afdalingen en een halfpipe, is Mayrhofen het trefpunt van de internationale freestyle-scene.

Als beginner ben je ook van harte welkom in het Vans Penken Park, waar ook een speciaal Kids-Park opgezet is. Op het hindernisparcours met zeven hindernissen kun je je eerste ervaringen opdoen.

Wil je nog eens terug zien hoe geweldig die ene sprong of afdaling was? Als herinnering biedt Mayrhofen op dinsdag en zaterdag een fotoservice aan: een professionele fotograaf legt al je sprongen, kicks, rails en boxen voor je vast. De opnames kun je dan op de website van de Mayrhofner Bergbahnen terugvinden.

Het Vans Penken Park wordt ieder jaar opnieuw door de community-site snow-parks.com tot een van de beste funparken in Europa verkozen.

Mayrhofner Bergbahnen
marketing@mayrhofner-bergbahnen.com
www.mayrhofner-bergbahnen.com