Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Patrizia Plattner - Milieu-experte

 © Patrizia Plattner
Naam: Patrizia Plattner

Beroep: natuurparkmedewerkster milieu-educatie

Regio: natuurpark Ötztal

Citaat: Mijn favoriete plek om uit te rusten is de Adlerblick nabij Längenfeld. Een gemakkelijke wandeling met een mooi zicht op de verschillende gehuchten beneden in het dal.
 

Korte beschrijving

Mijn persoonlijke tips:
 
Gezinnen die graag eens iets speciaals willen beleven, raad ik een overnachting aan in een van de vele hooggelegen hutten hier in het Ötztal. De zonsopgang die de gletsjers laat glinsteren en langzaam de vallei doet ontwaken: dat is een fascinerende en onvergetelijke ervaring voor JONG en OUD!
 
Mijn favoriete activiteit in het Ötztal: met sneeuwschoenen door het ongerepte winterlandschap wandelen en hierbij de prachtige "kristalwereld" en de natuurlijke ijssculpturen van dichtbij bewonderen aan de wilde beken.

Niet te missen: je staat aan een prachtig bergmeer of je wandelt voorbij een klein bergbeekje? Neem zeker wat tijd! Trek je schoenen en sokken uit en geniet met je voeten in het koele water.
 
Typisch Oostenrijks is voor mij: de tradities in de vele regio’s, krampusparades, kerstmarkten, diverse optochten en nog veel meer.
 
De perfecte start van de dag: een ontbijt met lekkere, regionale produkten, die ik direct bij de boer of in de boerderijwinkel kan kopen.
 
Geen dag zonder: DANK U te zeggen dat wij in deze wondermooie en rijke natuur mogen leven.
 
Modern is: met de verrekijker op een bergtop zitten met wat spek, brood, een Schnaps en genieten van de zee van tijd.
 
Mijn favoriete plek om uit te rusten: de Adlerblick nabij Längenfeld. Een gemakkelijke wandeling met een mooi zicht op de verschillende gehuchten beneden in het dal.
terug naar aanbiedingen