Navigatie Inhoud Activiteiten in Oostenrijk

Roland Kirchler - chefkok

Roland Kirchler © Tirol Werbung
Naam: Roland Kirchler

Beroep: chef-kok

Regio: Tirol

Citaat: Enkel als ik weet waar het eten op mijn bord vandaan komt, kan ik zorgeloos genieten van mijn maaltijd. Zoals een frisse bergforel uit de heldere en schone Tuxbach, die direct naast ons huis voorbij stroomt.
 

Korte beschrijving

Ontmoeting met de gast:
Ik hou van Tirol. Bij ontmoetingen met gasten fascineert mij vooral het contact en de gesprekken met veel verschillende mensen én de mogelijkheid om mijn kennis en enthousiasme voor mijn thuisland en de bergen met u te delen.

De perfecte start van de dag:
Een perfecte start van de dag is voor mij een wandeling bij zonsopgang, gevolgd door een bergontbijt op een van de vele toppen in de Zillertaler Alpen. Dit indrukwekkend natuurspektakel en het prachtige kleurenspel  is slechts voor enkelingen weggelegd.
 
Culinair hoogtepunt:

Enkel als ik weet waar het eten op mijn bord vandaan komt, kan ik zorgeloos genieten van mijn maaltijd. Zoals een frisse bergforel uit de heldere en schone Tuxbach, die direct naast ons huis voorbij stroomt. Hier kunnen de forellen in alle rust groeien tot ze groot genoeg zijn. Vers bereide of gerookte forel is niet alleen gezond, maar ook nog eens overheerlijk.
 
Favoriete activiteit op de berg:
De bergen zijn voor mij de perfecte plek om mijn favoriete activiteiten zoals langlaufen, wandelen, bergbeklimmen of klimmen in de vrije natuur te beoefenen. Of ik nu op zoek ben naar avontuur, beleving, rust of ontspanning: in de bergen kan het allemaal.

Favoriete activiteiten aan het meer of de beek:
Activiteiten zoals vliegvissen, canyoning, cafés of gewoon relaxen aan een idyllisch meer of een van de vele rivieren, beekjes of ravijnen, nodigen me uit om een ​​unieke ervaring mee te maken. De verscheidenheid aan habitats met een rijke planten- en dierenwereld fascineert me enorm, net zoals het geluid van het heldere en zuivere water.
 
Beste regionale product:

Het Zillertal positioneert zich als groot en prachtig cultuurgebied, wat te danken is aan het werk van onze boeren. Dit weerspiegelt zich ook in de regionale productverscheidenheid. Hierdoor zijn de weidemelkproducten door hun ongeëvenaarde goede smaak en unieke aroma het beste streekproduct voor mij.

Geen dag zonder ... :
"Geen dag zonder muziek". Omdat iedereen het begrijpt en iedereen voelt zich op een bepaalde manier door muziek aangesproken. Waar er muziek speelt, zijn we enthousiast en bovendien helpt het ons om culturele verschillen te overbruggen.

De speciaal voor families:
Aan een bijzonder mooie natuurervaring denkt men graag terug, zelfs als het al enige tijd geleden is. Individueel avontuur zorgt voor een speciale vreugde die voor lange tijd bijblijft. De kracht van de bergen verandert doorheen de seizoenen en dat maakt van Oostenrijk voor mij en mijn gezin een ​​bijzondere en fascinerende vakantiebestemming.

Typisch Oostenrijks is voor mij ... :
Gewoon genieten van goede en regionale specialiteiten in een berghut, het land en het volk, het charmante maar ook humoristische dialect, de bergen, de lederhosen en het skiën
terug naar aanbiedingen