Navigacija Sadržaj Aktivnosti u Austriji

Ime Gradonna****s predstavlja novu kvalitetu obiteljskog odmora

Kvalitetni skijaški odmor za obitelji od 08. prosinca 2012. u austrijskim Alpama se nalazi na novoj adresi: Gradonna****s Mountain Resort Châlets & Hotel, u Kalsu am Großglockner, direktno na dolinskoj postaji Großglockner Resorta Kals-Matrei.

 © Schultz Gruppe

Obitelji ovdje na izbor imaju superior hotel s četiri zvjezdice kao i 42 alpske kućice (Châlets), svi građeni u stilu drvne gradnje. Alpske kućice kategorija Klassik (cca. 150 m2)  i de luxe (cca. 250 m2) nude prostor za stanovanje za osam do deset osoba. Velikodušni prostor za stanovanje s kuhinjom i udobnim kaminima, 4 spavaće sobe i malim, ugodnim wellness područjem pobrinut će se dovoljno slobodnog prostora i mogućnost opuštanja. Obiteljski odmor s najboljim uvjetima nudi se i u Gradonna hotelu: Ovdje na raspolaganju stoje obiteljske sobe (do 30 m2), Junior suites (do 39 m2) i Turm-suites (do 58 m2). Djeca i mladi do 18 godina imaju 50 posto popusta za boravak u sobi s roditeljima. Za malu djecu do 2 godine boravak je besplatan, a za djecu od 3 do 6 godina plaća se 27 eura na dan. U dječjem klubu (Kinderclub) djeca od tri godine starosti od nedjelje do petka se nalaze 12 sati dnevno pod stručnom skrbi – uključujući igre, zabavu i akciju. Osim toga u resortu postoji i besplatna  skijaška staza za početnike. Najam skija i škola skijanja se plaćaju. Mlađi od 18 godina imaju popust od 50 posto i za skijašku kartu Ski)hit Istočni Tirol, koja vrijedi u Großglockner Resortu Kals-Matrei i ostalih sedam skijališta u Istočnom Tirolu te Koruškoj. Großglockner Resort Kals Matrei sa 110 kilometara staza najveće je skijalište u Istočnom Tirolu i ubraja se u najbolja obiteljska skijališta u Austriji.  

Gradonna****s Hotel
Cijene za noćenje/polupansion po osobi: dvokrevetna soba/obiteljska soba od 119 eura > Junior Suite od 139 eura > Turm-Suite od 169 eura – popust za djecu: 0-2 godine besplatno, od 3-6 godina 27 eura na dan, od 6 – 18 godina 50% popusta

Gradonna****s Châlet
Cijene: alpska kućica Klassik (8–10 osoba) na dan od 640 eura > alpska kućica de luxe (6 – 8 osoba) na dan od 1.059 eura – opcionalno: doručak (odrasli 15 eura, djeca 50% popusta) + večera (odrasli 25 eura, djeca 50% popusta).