Navigacija Sadržaj Aktivnosti u Austriji

Mnogo mjesta za obitelji u Hochpustertalu

Na suncem okupanim stazama i u wellness hotelu na dolinskoj postaji.

 © Schultz Gruppe
Stanovanje u vrhunskom obiteljskom i wellness hotelu i samo par koraka udaljeno skijalište s osiguranim dovoljnim količinama snijega: Ove kriterije u potpunosti ispunjava Dolomiten Residenz**** Sporthotel Sillian.

Formula užitka prvog obiteljskog wellness hotela u Istočnom Tirolu glasi „krevet – staza – bazen“. Hotelska vrata i dolinsku postaju vlastitog skijaškog centra Hochpustertal dijeli samo 100 metara. Skijašku kartu možete dobiti na recepciji, a skije možete unajmiti u sportskoj trgovini odmah do. Redovi i čekanje na liftovima i ljudski slalom na stazama ovdje su nepoznanica tijekom cijele zime. Sa žičarama Thurntaler I i brzinskom sjedežnicom sa šest mjesta „Thurntaler“ i grijanim sjedalima te zaštitom od vremenskih prilika ide se prema vrhu na 2.400 metara i veličanstvenom pogledu na Dolomite.

55 kilometara staza različitih varijanti poziva vas na velike i male užitke na snijegu. Kada utažite žeđ za suncem i snijegom, mami vas sljedeći element: Ugodno topla voda u velikom wellness području hotela, Vitalresidenz Schloss Heinfels. U sobama se nalaze spremni ogrtači, frotirne papuče, ručnici za saunu i kupanje u wellness torbi i već se možete uputiti na opuštanje i uživanje u masažama s planinskim borom, kupkama, pakunzima i peelinzima, u sauni i plivanju. Uz smještaj i skijaške staze njegovana je i kulinarska ponuda. Kod gurmanskih večera od pet sljedova ili poslastica s buffeta na izbor vam stoje specijaliteti od talijanske pa sve do tipične kuhinje Istočnog Tirola. 

Ski-Aktiv paušala

Usluge: 7 noćenja, gurmanski pansion (doručak buffet,  popodnevni buffet, večera od pet sljedova s mogućnošću 4 različita odabira, salatni bar), korištenje wellness rezidencije s preko 3.000 m2 (zatvoreni bazeni, grijani vanjski bazeni, Istočnotirolska bio finska sauna, block sauna s planinskim borom, biljna sauna, slana spilja, doživljajni tuševi, Kneipp bazen, TechnoGym, fitness sprave, sobe za opuštanje i odmaranje), ogrtači, frotirne papuče, ručnici za saunu i kupanje u sobi • 6-dnevna Ski)hit-skijaška karta – Cijena po osobi: od 829 eura u dvokrevetnoj sobi.