Navigacija Sadržaj Aktivnosti u Austriji

Tri dana „osjećaja ledenjaka i peelinga za dušu“ na Mölliju

Tri dana pršića za punjenje baterija: Na ledenjaku Mölltaler Gletscher dovoljno je provesti svega nekoliko dana kako biste ponovno napunili baterije i „odmorni“ se vratili kući.

 © Schultz Gruppe
Već od listopada jedino skijalište na ledenjaku u Koruškoj prekriveno je prirodnim snijegom te uz dodatna postrojenja za zasnježivanje u potpunosti osigurano s dovoljnim količinama snijega, što je dovoljan razlog mnogim skijašima i boarderima da upravo tamo zaborave na svoju svakodnevicu. Veličanstveni svijet planina s 30 vrhova viših od 3.000 metara Nacionalnog parka Hohe Tauern otvara nove perspektive i vizije koje nam često nedostaju u svakodnevnom životu. Čista hrana za dušu su i tipični koruški specijaliteti koje šef kuhinje Klaus Laber stavlja na meni panoramskog restorana Eissee.

Od punjene tjestenine „Kasnudeln“ preko janjeće krune pa sve do buhtli s umakom od vanilije – sve to možete isprobati. Austrijski najviše smješteni zimski vrt leži na 2.800 metara: „Sloboda na horizontu“ tamo je doslovce opipljiva, a uz nešto sreće možda ćete vidjeti i  zvijezde svjetskog kupa Marcela Hirschera ili Mariu Höfl-Riesch i Felixa Neureuthera kako treniraju na ledenjaku Mölltaler Gletscher. Nije ni čudo kada vas tamo uhvati ambicija i odlučite odvoziti svoje najbolje međuvrijeme: 71 kilometar staza na Möllijui 25 kilometara spusteva različitih varijanti vrijedno je „iskustva“: Na super širokoj carving test stazi, sedam kilometara dugoj FIS-stazi ili u Snowparku s crossom za boardere, skokovima i valovitoj stazi u potpunosti se mogu isprobati brzina i svladavanje zavoja. Uz ove ponude ostaje Vam za učiniti samo jedno: Izađite iz ureda i uputite se na jug pun sunca i snijega!

Paušala „Ski Hit – Start up“ – Mölltaller Gletscher vas zove! (08.12.2012. – 26.12.2012.)

Ponuda: 3 noćenja u odabranoj kategoriji uključujući 3-dnevnu skijašku kartu (Mölltaler Gletscher i Ankogel) i 3 x tipičan tirolski ručak u jednoj od koliba – Cijene: ****Hotel uključujući polupansion od 386 eura, ***Hotel/gostionica uključujući polupansion od 275 eura, ***privatni pansion uključujući doručak od 219 eura