Navigacija Sadržaj Aktivnosti u Austriji

atb_sales 2014

Brojke govore same za sebe: Kada atb_sales od 26. do 28. siječnja 2014. na Reed Messe Wien otvori svoja vrata, svoje turističke ponude prezentirat će oko 600 austrijskih izlagača pred gotovo 400 međunarodnih kupaca.

 © Österreich Werbung

Upravo je radi tih brojki atb_sales 2014. najveći turistički sajam u zemlji kao i fiksni termin za domaće stručnjake u turizmu koji svojim poduzećima i ponudi žele osigurati najveću moguću pozornost zainteresirane stručne publike. To što je sajam nasuport svojem prethodniku, sajmu actb, po prvi puta isključivo fokusiran na austrijsku turističku ponudu, dodatno povećava uzbuđenje.
 

Zbog čega je atb_sales toliko poseban: Ona je ekskluzivan turistički sajam na kojemu se izlagači sa svojim otvorenim ponudama direktno susreću s kupcima koji smiju pregovarati s njima. Osim toga sajam je važan impulsni generator i omiljeno susretalište svih aktivnih u branši – idealna platforma za goste u zemlji i inozemstvu za sklapanje novih kontakata, poslova ili produbljivanje već postojećih poslovnih odnosa. Kao organizator Austrijski promidžbeni ured za turizam želi pridonijeti tome da se povežu domaća turistička ponuda i međunarodna potražnja za tržištem kao i da se partnerima pruži  optimalna podrška prilikom prodaje njihovih proizvoda.