Navigáció Tartalom Ausztria címszavakban

Schönbrunn:
átmeneti buszmegállók július 7-től

2014. július 7-től fel- és leszállás céljára új ideiglenes buszmegállók vehetők igénybe a Schönbrunner Schloßstraße-i építkezés miatt!

A helyi hatóság nemrég kiadott tájékoztatása alapján kérjük megértésüket az esetleges kellemetlenségekért! A rendelkezésre álló csekély idő ellenére Schönbrunn igyekezett a legmegfelelőbben elkülönített fel- és leszállóhelyeket, a torlódások elkerülése érdekében, kialakítani.
 
Ideiglenes leszállóhely: APCOA parkoló, Schönnbrunner Schloßstraße
Ez az ideiglenes buszmegálló a Schönbrunner Schloßstraßéról közelíthető meg. Behajtáskor a sorompónál jegyet kell váltani, ami 15 perces díjmentes tartózkodásra jogosít fel. Ennyi ideig állhat busz az APCOA parkoló területén ingyenesen a vendégek kiszállásakor. Figyelem! Amennyiben túllépik a 15 percet, a parkolásért fizetni kell. Árak itt érhetők el. A parkolóhelyek az utca hátsó részén találhatók, táblák jelzik őket, ill. a helyszínen személyzet segíti a megállást.

Ideiglenes felszállóhely: Schönbrunner Schloßbrücke
A Schönbrunner Schloßbrücken a jobb oldali sávban kb. 5 db átmeneti felszálló helyet jelöltek ki, ahol a látogatók a kastély megtekintése után felszállhatnak a buszra. A busz kizárólag a felszállás ideje alatt tartózkodhat ott, tehát kérjük, csak azután álljanak ide, ha a csoport létszáma teljes. Kérjük, a buszvezető tájékoztatását, hogy pontosan mikor áll indulásra készen a csoport.

Kérjük, a fentiek szíves figyelembevételét, illetve, hogy tájékoztassa partnereit és vendégeit mielőbb erről a helyzetről! Tekintettel az építkezésre és a főszezon miatti erős forgalomra, kérjük a fokozottan óvatos közlekedés betartását a helyszínen, melyet a zavartalan buszközlekedés érdekében a helyszínen személyzet is segít.

A városnéző buszok megállóit a Schönbrunner Schloßstraßen nem érinti az áthelyezés.

Kérdések esetén üdülési szolgálatunk szívesen áll rendelkezésre a 06 800 12726 ingyenesen hívható számon vagy közvetlenül érdeklődhet az illetékes információs irodánál: 0043 1 81113 239.