Navigație Cuprins Activități în Austria

Abonament de schi pentru întreaga vale

 © Stubai / Tirol de la
€ 146
Servicii incluse:
  • 2 până la 7 nopți cu mic dejun sau demipensiune într-o casă de vacanță
  • abonament de schi Stubaier Super Skipass pentru 2, 3, 4, 5 sau 6 zile
  • intrare la piscinele centrului de agrement din Freizeitzentrum Neustift
  • transport gratuit cu autobuzul de schi în valea Stubai

Valabilitate
07.12.2013 – 21.04.2014

Prețuri:

Verifică disponibilitatea

Descriere sumară

Distracție în afara pârtiei: valea Stubai  vă garantează o iarnă de neuitat
 
Valea Stubai este un adevărat El Dorado al iubitorilor de schi şi snowboard. Dar această vale din Tirol are mult mai multe de oferit. Posibilitatea practicării unor sporturi de iarnă alternative vă face să descoperiţi adevăratul potenţial al Văii Stubai.  
 
NEUSTIFT/VALEA STUBAI: Pârtii perfecte, piste de freeride cu zăpada cea mai bună şi impresionante Snowparks – acestea sunt principalele puncte forte ale celei mai mari regiuni de schi situate pe unul dintre gheţarii Austriei, Gheţarul Stubai, şi ale celorlalte 3 regiuni de schi din Valea Stubai. Nu au fost uitaţi nici cei care nu schiază. Pe ei îi aşteaptă o multitudine de alternative interesante care le garantează distracţia şi pe marginea pârtiei.
 
Clipe de neuitat pentru întreaga familie
 
Cei peste 60 km de piste pentru săniuş fac ca Valea Stubai să fie un paradis pentru toţi cei care vor să îmbine atmosfera romantică a cabanei cu o coborâre  în viteză pe sanie. Cel mai impresionant este săniuşul nocturn. De aceea, telecabinele de la Neustift, de pe muntele Elfer, Serlesbahn de la Mieders sau telegondola de la Schlick 2000, din Fulpmes, funcţionează şi noaptea. Foarte avantajos este faptul că săniile pot fi închiriate chiar din staţiile instalaţiilor de urcare. Există o multitudine de piste pentru săniuş pe care reflectoarele se aprind chiar şi de mai multe ori pe săptămână. În plus, când cerul este luminat de luna plină, staţiunile vă invită la o partidă de săniuş sub clar de lună. Pistele de săniuş din Valea Stubai sunt minunate pe toată durata sezonului, iar posibilităţile de distracţie sunt nelimitate. Iubitorii acestui sport de iarnă ar putea chiar să îşi petreacă întreaga vacanţă pe sanie. Urcarea durează două, poate trei ore, apoi sania coboară cu o viteză ameţitoare până în vale, de unde se pleacă spre următoarea pistă de săniuş. Un aspect foarte important este urcarea pe pistă - o experienţă deosebită. Indiferent dacă se merge, ori dacă se foloseşte instalaţia de urcare sau maşinile de la cabană – în Valea Stubai se ajunge foarte uşor la locaţiile superbe din pădurile înzăpezite. Cei care, însă, vor să patineze, pot încerca peste zi, dar şi seara, numeroasele patinoare naturale sau artificiale din Stubai.
 
Descoperiţi pădurile şi peisajele sălbatice
 
Organizatorii de tururi de schi au la dispoziţie numeroase trasee interesante, aflate în Schlick 2000, care trec pe la impunătorii versanţi de calcar. Pe de-altă parte iubitorii de drumeţii de iarnă pot alege traseele bătătorite din zona muntelui Elfer. Iar pentru cei care vor o plimbare cu papucii pentru zăpadă, posibilităţile sunt infinite. Datorită papucilor pentru zăpadă punctul de sprijin este suficient de lat pentru a asigura o plimbare fără probleme prin mijlocul pădurilor înzăpezite. Aici peisajele de iarnă sunt mult mai impresionante şi drumeţii au ocazia să descopere locuri de o frumuseţe unică. Cei ce se abat de la traseele şi cărările curăţate, vor putea admira peisaje sălbatice şi o natură pe care poate doar organizatorii tururilor de schi o cunosc. Diferenţa, în cazul acesta, constă în faptul că la tururile de schi, ţelul îl reprezintă vârful muntelui, pe când la o drumeţie prin zăpadă, ţelul este însuşi drumul. Unde se ajunge nu contează, important este mersul şi trăirile din timpul acestuia. Interesul pentru drumeţii prin zăpadă şi tururi de schi este tot mai mare, iar mulţi drumeţi,mai puţin experimentaţi,  preferă să meargă însoţiţi de un ghid care cunoaşte zona. Aceşti ghizi nu le arată doar tehnici corecte de mers prin zăpadă, ci le şi spun lucruri interesante despre animalele care trăiesc în zonă. Aşa se face că drumeţia se transformă rapid în recunoaşterea urmelor animalelor sălbatice.
Cei 130 km de piste pentru schi fond se încadrează perfect în peisajul montan, iar mişcarea în acest decor este benefică atât pentru trup, cât şi pentru suflet. Cele mai impresionante piste sunt cea de la Serles, lungă de 45 km şi cea de pe Gheţarul Stubai.
 
Admiraţi Valea Stubai de la înălţimea păsărilor
 
Zborul cu parapanta în tandem sau cu deltaplanul vă oferă o perspectivă complet nouă asupra peisajului de iarnă de la Stubai. Ce poate fi mai frumos decât să zbori liber precum şoimul, să admiri de la înălţime zăpada strălucitoare şi râurile îngheţate, în timp ce tragi în piept aerul proaspăt de munte? Cei care, însă, nu se aventurează în văzduh, pot admira o privelişte grandioasă de pe platforma de observare TOP OF TYROL de pe Gheţarul Stubai, aflată la 3.210 m altitudine. Aceasta este într-adevăr o experienţă care nu va fi dată uitării prea curând. Iar dacă ne gândim şi la numeroasele sporturi de iarnă care pot fi practicate aici, atunci Valea Stubai este cu adevărat locul de unde vă veţi întoarce cu amintiri senzaţionale.
 
 © Stubaier Gletscher / eye5 Fotoproduktionen / Christoph Schöch
© Stubaier Gletscher / eye5 Fotoproduktionen / Christoph Schöch
 © Stubai Tirol
© Stubai Tirol
 © Stubaital Tirol
© Stubaital Tirol
 © Österreich Werbung Zajc
© Österreich Werbung Zajc

Contact

înapoi la oferte