Navigație Cuprins Activități în Austria

ATB Sales - cea mai mare platformă de B2B în turism din Austria

Cifrele vorbesc de la sine: în perioada 26 - 28 ianuarie 2014 când târgul atb_sales își va deschide porțile la Centrul expozițional Reed Conference Center Vienna, aproximativ 600 de expozanți din Austria își vor prezenta produsele celor peste 400 de cumpărători.

 © Österreich Werbung / Jürg Christandl

Unde altundeva se întâlnesc atât de ușor cerere și ofertă?
 

Astfel acest eveniment nu doar că este cel mai mare de acest fel din Austria, dar este și o adresă fixă pentru profesioniștii din domeniul turimului care își doresc să profite de expunerea de care se bucură serviciile și produsele turistice în fața unui public turistic internațional. Acest eveniment se va concentra pe piața turistică din Austria, oferind astfel oportunitatea unor discuții mult mai intense partenerilor.

De ce este atb_sales atât de special? Este o platformă turistică exclusivă în care partenerii pot oferi produse rezervabile direct factorilor de decizie ale cumpărătorilor. Este de asemenea un generator important de idei și un loc de întălniri pentru profesioniștii din industrie - o platformă ideală pentru participanți din întreaga lume și bineînțeles din Austria pentru a cunoaște noi parteneri, de a încheia noi afaceri, sau de a stabiliza relații deja existente.

În calitate de organizator, Oficiul Național de Turism al Austriei este interesat ca oferta locală turistică să întălnească cererea internațională, oferind partenerilor prezenți cel mai bun suport pentru vânzarea ofertelor lor.  De ce să mai așteptați? AICI găsiți toate informațiile necesare astfel încât să nu stea nimic în calea participării dvs.

Vă așteptăm la Viena!