Navigație Cuprins Activități în Austria

Fi o Stea sub soare în vacanța la schi!

 © Stubaier Gletscher de la
€ 199
Servicii incluse:
  • 4 nopți de cazare în funcție de categoria aleasă
  • 4 zile abonament de schi pe ghețarul Stubai
  • transport gratuit cu autobuzul de schi

Valabilitate:
15.03. – 11.04. 2014
27.04. – 30.04. 2014
30.04. – 05.05. 2014

Prețuri:
€ 199,-- apartament
€ 219,-- pensiune (MD)
€ 289,-- pensiune (DP)
€ 339,-- Hotel 3* (DP)
€ 399,-- Hotel 4* (DP)

Intrarea este permisă în orice zi!
Verifică disponibilitatea

Descriere sumară

Pentru iubitorii sportuilor de iarnă ghețarul este locul de joacă ideal plin de zăpadă, pentru pasionații de evenimente mondene reprezintă locul în care trebuie să fi, iar pentru cei care vor doar să simtă aerul de la înălțime, el este cadrul ideal. Sezonul de schi începe aici în acest an deja în luna septembrie, unde 110km de pârtii de toate gradele de dificultate își așteaptă vizitatorii având garanția zăpezii din octombrie până în iunie. Iar pasionații de snowboard și freeski își exercită măestria în snowpark-ul Moreboards Stubai Zoo cu piste easy, medium și pro.

Nou pe ghețarul Stubai: ghețarul Stubai își serbează în acest sezon 40 de ani de la deschidere. În anul 1973 s-au pus în funcțiune primele instalații de urcare. Acum Stubai este cu ai săi 110km de pârtii și 26 de instalații de urcare cea mai mare regiune de schi pe ghețar din Austria. De la mijlocul lunii octombrie noul telescaun Rotadl va fi pus în funcțiune. Vechiul telescaun de 4 locuri va fi înlocuit de unul nou de 8 locuri, cu protecție pentru față și încălzire în scaune. Complet nou este telescaunul cu 4 locuri Daunjoch, a cărui stație de munte se află la 3.000m înălțime. Acesta va face legătura de la sfârșitul lunii noiembrie cu o nouă pârtie neagră și câteva trasee de freeride. Investiția în cele două telescaune a fost de aproximativ 12 milioane Euro, oferind astfel acces la o nouă zonă de schi dar sporind și confortul oaspeților.

Evenimente cool vor încinge atmosfera în această iarnă pe gehețarul Stubai: deschiderea sezonului în 13.-14.10.2012 se va serba cu un Festival al Berii. În continuare se desfășoară „MoreboardsStubai Premiere“ din 19 până pe 21 octombrie cu concursuri şi petreceri în Snowpark-ul Moreboards Stubai Zoo, locația ocupând un loc fruntaș în rândul Snowpark-urilor din Europa. Evenimentul „SportScheckGletscherTestival“, cea mai mare testare de echipamente din Alpi din 8 până pe 11 noiembrie are loc a 25a oară pe ghețarul Stubai. Sau fanii zăpezii pot să experimenteze o adevărată aventură în cadrul evenimentului SportScheck BiwakCamp pe Schaufeljoch.

Numai laude merită de această dată gehețarul și în ceea ce privește ospitalitatea față de familii. Copii sub zece ani folosesc instalațiile de urcare de pe gheţarul Stubai gratuit pe durata întregului sezon dacă sunt însoţiţi de un părinte. Iar în parcul de schi BIG Family cei mici își pot testa talentul la Boardercross pe pista Murmelebahn.

Departamentul Powder: În sezonul 2012/13, în plus față de aparatura de detectare a victimelor avalanșelor și Safety-Camps, la Gamsgarten se vor marca o serie de noi trasee în afara pârtiilor. Indifernt dacă se optează pentru trasee de lângă pârtii, hike-uri scurte sau excursii provocatoare cu echipamente de cățărare și traverse pe ghețar - fiecare freerider găsește aici traseul ideal. Există puncte de control, hărți speciale pentru freeride, material video cu traseele de freeride care pot fi descărcate prin GPS, care conțin toate informațiile necesare pentru cei care se aventureză la acest sport. Iar pe 16.02.2013 are loc o zi specială de freeride împreună cu Pia Widmesser. Un alt eveniment special este și concursul OPEN FACES STUBAI Big Mountain pe 23.02.2013 pentru calificarea de 3 stele a Turului Mondial de Freeride.

Prietenii deliciilor culinare vor fi răsfățați în numeroasele restaurante de pe gehețarul Stubai. Bucatele excepționale ale restaurantului „Schaufelspitz“ promit o plăcere gustativă de zile mari. Iar în restaurantul de înaltă clasă „Eisgrat“ se pot savura paste făinoase produse în cea mai înaltă locație din lume.

Mici, cochete și confortabile sunt alte trei stațiuni de schi: regiunea Schlick 2000 deasupra localității Fulpmes se evidențiază printr-o pârtie lungă, înzăpezită, un Funpark pe pârtia Sennjoch, distracție la après-ski și o unicitate: diversitatea cabanelor. Nouă cabane de la cele tradiționale până la ultramoderne își așteaptă oaspeții pentru relaxare și destindere. Cei mici se distrează în Lumea Copiilor BIG Ron cu covoare magice, carusel de schi, pârtie în valuri și multe altele. Iar stațiunile orientate spre familii Serlesbahnen bei Mieders și 11er-Bergbahnen în Neustift întregesc oferta sporturilor de iarnă: carving și snowboard pe pârtii perfect preparate, drumeții cu palete de zăpadă și Nordic Walking, schi de tură sau săniuș pe nocturnă.

Idilă ascunsă, sport și mai multă distracție pe pârtie: Pentru cei care nu schiază, Stubai oferă o varietate de activități pentru timpul liber. 60km de pârtii de săniuș cu 11 variante de coborâre garantează vânt la pupă pe zi sau noapte. Drumețiile cu paletele de zăpadă oferă o comuniune strânsă cu natura. Iar 130km de pârtii de schi fond antrenează aproape simultan toate grupele musculare. Cei cărora le place să privească lumea de sus trebuie să încerce zborul cu parapanta. Tot la înălțimi amețitoare ajung și cățărătorii pe gheață, iar primii pași se pot învăța pe turnul de cățărare de pe ghețarul Stubai de la stația din munte Gamsgarten.

Stubai are deci câte o aventură pentru fiecare!
 © TVB Stubai Tirol / Andre Schoenherr
© TVB Stubai Tirol / Andre Schoenherr
Panorama ghetarul Stubai © TVB Stubai Tirol Andre Schoenherr
Panorama ghetarul Stubai © TVB Stubai Tirol Andre Schoenherr
 © Stubaier Gletscher
© Stubaier Gletscher

Contact

înapoi la oferte