Navigație Cuprins Activități în Austria

Vacanță cu un plus de fashion

O experiență de neuitat – shopping în McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

 © Designer Outlet Parndorf
© Designer Outlet Parndorf
 © McArthurGlen
© McArthurGlen
 © McArthurGlen
© McArthurGlen
Shopping © McArthurGlen Designer Outlet Parndorf
Shopping © McArthurGlen Designer Outlet Parndorf
Pentru următoare vacanță în Austria, trebuie să includeți pe listă și o vizită la faimosul centru comercial McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. Este adresa perfecta pentru toți pasionații de shopping și cei pentru care fashion nu este doar un cuvânt din revistele mondene. La noi găsiți cele mai faimoase branduri, designer de podium, mărci de lux și noi trenduri de lifestyle precum Armani, Calvin Klein, Escada, Jack Wolfskin, Nike, Superdry și mulți alții. Și prețurile sunt tot anul între 30 și 70 % mai ieftine decât în magazinele standard. Deci nu trebuie să ratați acest punct de atracție al regiunii care vă oferă o experiență de shopping memorabilă, care vă va umple inimile de bucurie și dressing-urile cu ținute de excepție.

O zi de shopping în McArthurGlen Designer Outlet Parndorf începe foarte relaxat datorită infrastructurii impecabile. Dacă veniți cu mașina proprie, aveți la dispoziție o mulțime de locuri de parcare gratuite. Iar dacă sunteți cazați la Viena, puteți folosi autobuzele care fac legătura cu orășelul de shopping. În VIena stația este ușor accesibilă, fiind vis-à-vis de Opera de Stat.

Iar odată ajunși aici arhitectura deosebită a orășelului cu bulevarde, piețe generoase și cafenele vă asigură o zi de neuitat. Și pauza binemeritată de prânz pentru reîncărcarea bateriilor o puteți face într-unul din savuroasele restaurante de aici. Fie că veniți la shopping cu prietenii sau cu familia,  McArthurGlen Designer Outlet Parndorf este locul unde fiecare se va simți minunat.

Special pentru agenții de turism: vă putem oferi pentru clienții dvs. o serie de avantaje suplimentare printre care "Pașaportul personal de shopping" prin care turiștii vor beneficia de un discount suplimentar de 10%. Pentru informații și detalii contacta-ți:
Claudia Kamerad, MA
Tourism Executive
T: +43 (0) 2166 3614 46
M: +43 (0) 664 88342484
F: +43 (0) 2166 3615
claudia.kamerad@mcarthurglen.com
 

Contact